Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výměna grafiky- nejde druhý monitor.

Koupil jsem si Gigabyte R9 270X,první monitor jsem zapojil bez problémů. na druhý jsem si dnes byl pořídít redukci DVI-I dual link na VGA a po připojení napíše,že nemá signál a že se přepíná do úsporného režimu. Obraz je černý,monitor je chová jako vypnutý,i grafika ho vidí,ale je "neznámý" a jde přejet z jednoho na druhý,samozřejmě není vidět myš. Každopádně zbytek počítače at komponenty nebo hardware vše funguje. Napadá mě něco jako že nejsou kompatibilní nebo tak,což nevím ale měli by být.. kabely jsou zapojeny správně,kontroloval jsem to už xkrát..

sestava : Zdroj Seasonic SS 500ET F3 500W,4GB RAM DDR3,Intel core 2 quad Q9600 a R9 270X

Předmět Autor Datum
A deska.. ASROCK G41M-VS3
roflmaok 13.04.2017 19:57
roflmaok
Pravdepodobne problem v te redukci, nepouzivej u modernich grafik VGA. Pokud ma LCD monitor jen VGA,…
RedMaX 13.04.2017 20:59
RedMaX
no.. tak ted z jiného soudku. prohrabal jsem se nastavením v AMD Catalyst Control Center.. najednou…
roflmaok 13.04.2017 21:38
roflmaok
aMW32 takhle nejak to ted vypada s tim,ze se screenul jen 1 monitor.. to nevim proc..
roflmaok 13.04.2017 21:46
roflmaok
s AMD ti poradit nedokazu, ale porad plati, ze to muze souviset s tou redukci, diky ktere se ovladac… poslední
RedMaX 13.04.2017 22:44
RedMaX

Pravdepodobne problem v te redukci, nepouzivej u modernich grafik VGA. Pokud ma LCD monitor jen VGA, vyhod ho, takovy monitor patri do sberneho dvoru.
Mozna jses ted zaskocen, ale vsichni, uplne vsichni vedeli, ze s nastupem LCD monitoru konci VGA rozhrani. Jenze nekteri vycurani vyrobci monitoru delali dal monitory jen s VGA, pricemz vedeli, ze casem budou uzivatele takove monitory muset vyhodit. Uzivatele, kteri si tenhle smejd koupili byli bud setrilci, kteri si zaslouzi! Nebo neznaly uzivatele, kteri vyrobcum nalitli a ted mohou litovat, ze se pred koupi vic nezajimali a takovy smejd koupili, stejne tak by meli ignorovat smejdske vyrobce, kteri jim neco takoveho prodali.

no.. tak ted z jiného soudku. prohrabal jsem se nastavením v AMD Catalyst Control Center.. najednou monitor naskočil,tak jsem chtěl ještě změnit rozlišení,protože tam bylo to nejmenší,asi 800x600.. najednou z niceho nic se mi povedlo udelat ze 2 obrazovek jednu,absolutne me to zaskocilo a chtel jsem z toho pryc,nakonec jsem udělal nějaký mirror že na obou monitorech je videt to stejne,nejde prejet z jednoho na druhy,proste 2x mys dela se 2x to stejne.. a nemuzu se z toho dostat jakkoliv pryc,zkousel jsem odpojit a zapojit grafiku pres zpravce zarizeni,preinsalovat graficke ovladace,nebo taky zkusit najit chybu v tom ovladaci.. ale skacu bud z rezimu 2 monitoru v 1 nebo toho mirroru.. a netusim jak z toho ven.Kdyz vypnu to "AMD Eyefinity" dostanu Mirror a z toho nejde pryc,jen znova pustit tohle.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru