Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi pripojeni, kolize softwaru

Dobrý den,

koupil jsem si notebook se zabudovaným WIFI adaptérem Intel PROset Wireless, nainstaloval jsem xp a všechno stále v pohodě, windows si wifini nevšímál a já jsem využíval pro připojení a hledání sítě program dodaný k wifi od Intelu, protože přišly aktualizace na Service Pack 2, tak po restartu ihned naskocilo okno správy bezdrátového připojení aplikací windows. Nemohl jsem najít žádnou síť a začalo to dělat problémy. Věděl jsem, že na daném místě existuje síť, ale stále to hlasilo nepřipojeno.

Teď abych se připojil, musím v kartě všechna připojení kliknout na připojení a dát opravit, pak tehdy najde nějakou síť, obnoví IP adresu atd.

Předtím jsem byl upozorňován programem od Intelu na každou síť, která je v dosahu a sam se ptal, jesltli se chci připojit.
Poraďte, jak nejlépe obejít windows a vyhnout se těmto problémům?

Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Spust i program Intel ProSet Wireless a v nem je nastavení, zda chceš WiFi ovládat programem z Windo…
Jan Fiala 12.07.2007 11:48
Jan Fiala
Jediná nevýhoda inteáckého programu - je to šílená obluda, která si nainstaluje několik služeb a zab…
anarchist 12.07.2007 19:00
anarchist
A to je asi jediný důvod, proč jej přes jeho jiné výhody nepoužívám... Asi bych k němu muel sáhnout…
Jan Fiala 12.07.2007 19:05
Jan Fiala
Souhlas. Já takový programy ze zásady nepoužívám. Leda by snad neexistovala jiná možnost... Ale vysv… poslední
anarchist 12.07.2007 19:18
anarchist

Spust i program Intel ProSet Wireless a v nem je nastavení, zda chceš WiFi ovládat programem z Windows nebo tím Intel programem.

Jediná nevýhoda inteáckého programu - je to šílená obluda, která si nainstaluje několik služeb a zabírá spoustu místa v paměti.

Souhlas. Já takový programy ze zásady nepoužívám. Leda by snad neexistovala jiná možnost... Ale vysvětluj to zákazníkům. Ti vidí jen grafickou/uživatelskou stránku věci. Přitom těch 100MB je mnohdy pro hladký chod jejich miláčků kritických. Ovšem připlatit si za větší RAM obvykle taky nechtěj. To je asi jako lpění na Pinnacle, z toho taky šedivim. :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru