Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Neúspěšný audit

No,
........... ................... ............... .................. ............. ........ .......... .
Jsem se zamyslel.
Na poradne je hodne uzivatelu Windows 7, ze by se nechteli podivat, jestli tam ten neuspesny audit taky nemaji? Proc mi to nenapisou, ze to tam maji taky? Nebo to snad maji v poradku? To neni mozny, mne to dela na pocitaci s Windows 7 doma a i u rodicu a ty pocitace nemaji nic spolecneho krome te vypnute automaticke aktualizace. Ale u nasich to delalo jeste pred poslednim updatem, u me az po a kdyby to bylo driv, vzdyt bych si toho urcite vsimnul, vzdyt se jedna o nekolik mesicu, kdy se na pocitacich nic nezmenilo.
Pockat, opravdu se nic nezmenilo?

Proste vam to reknu na rovinu, nespal jsem z toho. :-) A pak to prislo, ona se takova blbost zmenila, takova moje libustka, kterou nikdo jiny nevede. Ze bych se mrknul, jestli neni neco hlasenyho v aktualizovanym Comodo Internet Security?
Neni, vsechno je OK. Aspon se to teda tvari, ze je to OK.
Ze bych zkusil Comodo Internet Security odinstalovat. Blby napad aspon dle Comoda, jako spravne Security si i Comodo jasne stoji za tim, ze se tady nic odinstalovavat nebude!
....... .. ........... ........ .......... .
O mnoho hodin pozdeji po rucnim odmazani vsech souboru Comodo Internet Security a rucnim odmazani vsech mnoha polozek Comoda v registru systemu prichazi restart pocitace s Windows 7. A sakra neuspesny audit zmizel, jak je to mozne?

Vzdyt kdyby Comodo Internet Security stalo za hovno, tak by nikdy nemohlo uspet v testu na matousec.com?

http://www.matousec.com/projects/proactive-securit y-challenge-64/results.php

1. Comodo Internet Security Premium 7.0.317799.4142FREE 97 % 11+ Excellent GET IT NOW!
No uvidime, ja uz ho do pocitace zpatky rvat rozhodne neminim, se "Security" definitivne koncim. Jeste az pojedu k nasim, tak jim to odinstaluju tez a jestli bude po problemech, tak uz snad jen omluva Microsoftu, ktery zda se byl v problemu zcela nevinne. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny