Předmět Autor Datum
Ak chces pozerat na jednej TV iny kanal ako na tej druhej, tak budes musiet kupit duhy satelitny pri…
MM.. 12.07.2007 17:15
MM..
to co volas "ten modem" sa vola satelitny prijmac. ->a nebo také dekodér ne?;-) Ale jinak je to cel…
CooLeR 12.07.2007 17:55
CooLeR
Vyhledávání nekouše... ;-) http://pc.poradna.net/question/view/63363-tel-progr amy-od-upc-jak-rozve…
host 12.07.2007 17:52
host
http://www.elektrosat.cz/novy/shop.php?category=1&k =30&p=726 http://infinito.inshop.cz/inshop/osta… poslední
anarchist 12.07.2007 18:17
anarchist

Ak chces pozerat na jednej TV iny kanal ako na tej druhej, tak budes musiet kupit duhy satelitny prijmac a budes potrebovat aj druhu dekodovaciou kartu, a na antene vymenit konvertor za dualny konvertor, t.j. skoro ako keby si kupil komplet druhy UPC balik. Neviem ci by ti vobec UPC len tak dal druhu dekodovaciu kartu.

Ak by si chcel pozerat na oboch TV ten isty kanal tak to nie je problem polozis si napr. cinch-cinch kabel (alebo lepsie koaxial ak my prijmac aj modulovany vystup) z prijmaca krizom cez barak k druhej TV.

Aby nevznikali nezrovnalosti, to co volas "ten modem" sa vola satelitny prijmac.

P.S. este ak by si chcel pouzivat v urcitom casovom okamziku len jednu TV (t.j. bud jednu alebo druhu, nie obe TV sucasne), tak by sa dalo pouzit nieco take DetailPage.asp
vyhoda tohoto philipsu je ze ma spetny kanal pre dialkove ovladanie, takze dialkove ovladanie pre satelitny prijmac ("ten modem") budes mat so sebou na druhom konci domu a ovladat nim budes prijmac ktory je na opacnej strane domu.
Aby si nemusel neustale prenasat dialkovy ovladac dal by sa kupit aj nejaky univerzalny dialkovy ovladac ktory pasuje k tomu satelitnemu prijmacu.

preistotu zopakujem este raz co som pisal na zaciatku: sucasne pozeranie rozdielnych TV programov na dvoch TV nie je mozne (bez toho aby si mal druhu UPC kartu, sat.prijmac, konvertor).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru