Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android a Ios

Moje osobní zkušenost s iOS (iPad) je taková, že to co umí, umí skvěle, ale uživatel musí přijít na to, jak se to dělá. Všechno, co uživatel potřebuje, již Apple vymyslel a vymyslel to dokonale. Všechno ostatní je problém, buď to nelze vůbec nebo velice komplikovaně. U Androidu lze udělat jednu věc deseti různými způsoby a u každé značky trochu jinak, ovšem často lze řešit i dost nestandardní situace, které by u iOS moc řešit nešly.

Pokud jsi z moderní generace, která nemá problém s cloudem, online věcmi a pod., potřebuješ omezenou množinu funkcí a bezproblémové používání jednoduchých věcí a nevadí Ti za to zaplatit dost vysokou cenu, tak běž do iPhone, jestliže preferuješ spíše lokální úložiště, chceš mít telefon víc pod kontrolou a občas na něm dělat i nestandardní věci, a to všechno za většinou podstatně nižší cenu, ovšem s rizikem občasného zaškobrtnutí i u jednoduchých věcí, bež do Androidu.

Já osobně bych si iPhone koupil na vyzkoušení za předpokladu, že by stál 1/2 současné ceny, ale s ohledem na výše uvedené + riziko ztráty, odcizení nebo náhodného poškození, tolik peněz za něj nedám.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny