Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android a Ios

Co je to za konkrétní telefon? Až neskutečně dlouhá podpora, ale stejně, v dubnu 2017 vyšla aktualizace na systém z prosince 2015, to není dobré.
Zrovna o rozhledu bych prosil pomlčet, měl jsem Symbian, Maemo, chvíli BB, WP (+ Windows 10 Mobile), Android, iOS, aktuálně přemýšlím, že bych koupil Android na pokusy a jelikož se o telefony zajímám přes 10 let, určitou dobu i jako moderátor fóra o mobilech, projde mi rukama spousta zařízení. Ze všech těch systémů mi bylo nejsympatičtější Maemo 5 na Nokii N900, škoda ho. Nenapsal jsem ani slovo o tom, že se Android seká, napsal jsem, že výhodou iPhonu je optimalizace - rychlost a výdrž, což si vyvrátit nenechám. Reakce telefonu s ohledem na hardware a výdrž v porovnání s kapacitou baterie jsou výtečné.
Androidí telefony byly HTC Sensation, Samsung Galaxy S4, ve své době špička na trhu, mezi tím pár levnějších na hraní. iPhony řeším 5S a 7. Galaxy S4 byl stejnou generací jako iPhone 5S a co do podpory není problém si ten telefon jít klidně dnes koupit, že je to finančně nesmysl, když SE stojí o tisíc korun víc, je jiná věc, výrobce ho stále podporuje. Kde je Galaxy S4? Dávno zapomenutý.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny