Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Klávesnice a mýš přestali ve stejný čas fungovat

Stala se mi zvláští věc, předem píšu že restart PC problém vyřešil, ale chtěl jsem se zeptat zdejších zkušenějších lidí co způsobilo problém a jak se mu popřípade vyhnout v budoucnu.

Koukal jsem se zrovna na film, fullscreen, skončí tak automaticky dvakrat kliknu na okno a nic, beží titulky. Esc taky nic. Kouknu na klávesnici, podsvícení a další diody vyplý, myš blíká a svítí v náhodných intervalech. Vypojim zapojim USBčka u obojího, nic. Zkusim jiný porty (přední,zadní) taky nic. Zapojim náhradní myš, svítí ale nic nedělá. Tak to restartuju a vše jede ok. Má pro tohle někdo nějaký vysvětlení? odchází mi něco? Nebo jen nějaká anomálie? Budu rád za jakejkoliv znalecký posudek.

Předmět Autor Datum
co všechno teď napájí usb za periferie? základní deska je od nějakého sračkového výrobce, třeba giga…
lední brtník 28.04.2017 22:48
lední brtník
Nejak zblbi ovladace alebo HW. Ked to je W10 tak si to trebars zrovna rozosralo ovladace cez update…
MM.. 28.04.2017 22:52
MM..
To je nějaká sada od Trustu? Jiná kláveska s myší funguje i bez resetu?
mif 29.04.2017 11:01
mif
Psal jsem že jsem zkoušel náhradní myš (nějakej kšunt) a že taky bez odpovědi, jen místo random blik… poslední
Symor 01.05.2017 23:02
Symor

Nejak zblbi ovladace alebo HW. Ked to je W10 tak si to trebars zrovna rozosralo ovladace cez update na pozadi, si pozri historiu.
... alebo sa to hralo zas na nejaky powermanagement, ale vzhladom na to ze aj win aj acpi bios je polepeny bordel od nejakych indov z preplneneho vlaku, tak to je proste loteria.

Psal jsem že jsem zkoušel náhradní myš (nějakej kšunt) a že taky bez odpovědi, jen místo random blikání svítila normálně, i když to s tim asi nemá co dělat. Myš je Razer Naga 2014, klávesnice Connect IT Battle. Jinak update, dnes mi to takhle vypadlo podruhý, uprostřed psaní, takže to asi nebyl jen nějakej náhodnej výpadek.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru