Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ubiquiti Nanostation - vada

Za důstojného protiadepta vidím Mikrotik SXT v základu s licencí L3, případně dražší s L4.
Pak se mi ještě z outdoor hraček líbí s licencí L4 okolo 1000 Kč běloch Mikrotik RBwAP2nD, nebo HW stejný ale černoch Mikrotik RBwAP2nD-BE s příplatkovou přirážkou 100 Kč za saze v PVC a obchodníkovu přirážku za odvahu to sem dovézt.

Ububáka mě fascinuje pasivní chladič přilepený na chipu. Při výrobě nejsou schopní zajistit rovnoměrnouo aplikaci lepidla v celé ploše čipu. To je jistota nedostatečného chlazení a HW dříve odejde. Jestli to bude stejný šmejd jako Groove, tak nemá smysl do toho Loco jít. Pak se to bude přehřívat, rapidně se zkrátí životnost.

Ano, zlaté Pb + Ag + kvalitní tavidlo = staré zlaté Kovohutě Příbram. Naštěstí mám nasysleno ve válečných zásobách a dožiju na tom.
Uvažujme vzdálenost přenosu do 200 m. Proto jsem se zasekl a dotazuji se zde na kompaktnější krabičky, protože SXT je takévé dělo na vrabce.
Pánové, mimochodem, intervence orgánu ČNB skončily, tak proč poklonkovat nesmyslně vysokým cenám? Je čas zlevňovat, tak to dejme obchodníkům pořádně najevo! Nechť maloobchodníci tlačí zase na své velkoobchodní dodavatele. Nemá smysl si drahotu vnitřně zdůvodňovat historicky vysokými cenami. Zajímá mne současnost a co bude dále.

Kilo.Viktor:
Vím, zachytil jsem to loni. Jsi hodný že to vhodně připomínáš. Tušíš, zda byly podobné vir-ataky na Mikrotik?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny