Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neotvorím Nvidia Panel

Tak ,keď som včera riešil to nešťastné menu tak to asi súviselo s tým ovládačom grafiky.Nemôžem spustiť kontrolný panel na grafike .Ovládač je najnovší bol odinštalovaný a znova nainštalovaný ,ale nepomohlo.Ovládače na dosku sú taktiež aktualizované.Dokonca sa mi nezobrazuje ani v menu ,keď kliknete na plochu pravým tlačidlom.Neviem ,kedy sa to stalo všimol som si to asi pred 2 týždňami ,že mi chýba ikona v lište ,ale som to nejako neriešil takže neviem ,kde mohol vzniknúť problém. V ovládacom panely ju vidím ,ale ,keď kliknem na ňu tak nič Win7.

Předmět Autor Datum
Máš na mysli ikonu Nvidia v lište (druhý obrázok v linku)? nvidia-update.html Skontroluj nastavenie…
Nuda 03.05.2017 10:53
Nuda
Ovládač bol preinštalovaný aktualizáciou aj stiahnutím a manuálnou inštaláciou čo sa týka spustenia…
Andreass 03.05.2017 11:03
Andreass
Aha, takže tohle je pokračování tohoto, že? Nedodrbal sis to tím vypnutím všeho označeného v ShellE…
Machr55 03.05.2017 12:19
Machr55
Nič som nepokazil vypnutím ten problém tu bol aj pred tým.Systém rozhodne nebudem preinštalovávať.
Andreass 03.05.2017 15:02
Andreass
Nechápem jednu vec vždy som si myslel ,že ovládače ,keď sa inštalujú automaticky tak sa ťahajú z net…
Andreass 03.05.2017 16:00
Andreass
V microsoft windows je vsetko normalne. Starsi ovladac moze mat win v katalogoch na disku, ked ale o…
MM.. 03.05.2017 16:53
MM..
Ja nič neťahám mne sa automaticky cez Nvidiu Extensions ponúkajú ovládače na moju grafiku.Sú to ovlá…
Andreass 03.05.2017 18:07
Andreass
No ved automaticke blbosti mozu nainstalit nezmysly. Extensions mozes aj odinstalovat a spravny ovla…
MM.. 03.05.2017 18:15
MM..
Ono je dobré mať aktualizované ovládače a táto služba ponúka ovládač priamo na tvoj typ grafiky to n…
Andreass 03.05.2017 18:29
Andreass
Kecas totalne nezmysly. Fakt je ze dementne vyskakovacie automaticke programy mozu nainstalovat tot…
MM.. 03.05.2017 22:09
MM..
Otázka teraz znie či do budúcna ovládač aktualizovať. A odpověď zní, když něco funguje, tak to nemě…
jirka44 03.05.2017 18:26
jirka44
Ano ,ale to zistíš až ,keď nové nainštaluješ a časom to má svoje opodstatnenie nevyvíjajú sa predsa…
Andreass 03.05.2017 18:31
Andreass
nevyvíjajú sa predsa zbytočne to určitě ne, ale často se řeší problémy které se týkají jenom někter…
jirka44 03.05.2017 18:53
jirka44
Tak mi to nedalo a skúsil som opäť zapnúť a vypnúť NVIDIA CPL Context Menu Extensionj v programe she…
Andreass 03.05.2017 19:04
Andreass
Vinnik je ze tam mas nieco rozdrbane v tych windows. poslední
MM.. 03.05.2017 22:13
MM..

Máš na mysli ikonu Nvidia v lište (druhý obrázok v linku)?
nvidia-update.html

Skontroluj nastavenie Po spustení, zobrazenie ikon, položky run v registroch Windows. (Stiahni si Autoruns.exe, /spusti ako Správca/, v autoruns skontroluj riadky a fajky s Nvidiou)

Alebo odinštaluj a znovu nainštaluj Nvidiu, včera som ti na zive.sk odpísal.

Ovládač bol preinštalovaný aktualizáciou aj stiahnutím a manuálnou inštaláciou čo sa týka spustenia všetko je zatrhnuté čiže toto je v poriadku a áno jedná sa o tú ikonu v lište.Keď na ňu kliknem v ovládacom panely tak to ,len preblikne a nič.

Aha, takže tohle je pokračování tohoto, že?

Nedodrbal sis to tím vypnutím všeho označeného v ShellExView?
Možná je v PC nějaký konflikt ovladačů s něčím, to se dá těžko vystopovat - jedině nainstalovat znovu čistý systém a postupně dohrávat všechny programy a zkoušet, který to pokazí.

Ještě můžeš nahlédnout do Prohlížeče událostí, jestli nemáš v systémovým logu nějaké zajímavé chyby.

Nechápem jednu vec vždy som si myslel ,že ovládače ,keď sa inštalujú automaticky tak sa ťahajú z netu.Mal som odpojený kábel a odinštaloval som znova grafický ovládač.Po úplnom odinštalovaní a následnom resete sa tam objavila staršia verzia a teraz to je opäť všetko O.K. Staršie ovládače drží v nejakej zložke systém?No a ešte jedna vec je normálne ,že vo vlastnostiach ovládač nemám možnosť vrátiť ovládač na predošlú verziu?Toto tlačidlo mám vyblednuté.

V microsoft windows je vsetko normalne.
Starsi ovladac moze mat win v katalogoch na disku, ked ale odisntalis aj ten starsi, tak nebude mat potom ziaden len zakladny VGA.
P.S. ked ten novy robil problemy, tak asi nebol spravny pre tvoj HW a tvoje windows. Nevieme odkial si to tahal, to vies len ty.
P.S.2. problem moze sposobovat aj nejaky iny software, ze sa prejavi len s novsim ovladacom neznamena automaticky ze na vine je novsi ovladac.

Ja nič neťahám mne sa automaticky cez Nvidiu Extensions ponúkajú ovládače na moju grafiku.Sú to ovládače priamo od výrobcu.Je potom na mne ,že ,keď víde nový ovládač či ho nainštalujem,alebo nie.Chcem však podotknúť ,že mne sa problém nevyskytol pri inštalácii nového ovládača ,ale proste počas používania kompu odhadujem tak niekedy pred týždňom dvoma.Toto som nijako vedome ja nevyriešil po odinštalovaní ovládača a následnému odpojeniu od netu,lebo som vedel ,že mi tam bude niečo automaticky rvať som tam chcel dať nejaký starší,ale urobilo to za mňa aj ,keď som nebol pripojený k netu toď vsjo.Otázka teraz znie či do budúcna ovládač aktualizovať.

No ved automaticke blbosti mozu nainstalit nezmysly. Extensions mozes aj odinstalovat a spravny ovladac najdes na nejakom nvidia.com rucne.
Ked ti vsetko funguje a mas tam nejaky reltivne novy (ne viec jak par rokov viz spravcu zariadeni) ovladac od nvidie tak to kludne nechaj tak a nic neaktualizuj. Vyskakovacia nvidia blbost sa da odinstalit.

Ono je dobré mať aktualizované ovládače a táto služba ponúka ovládač priamo na tvoj typ grafiky to nie že ti ponúka na úplne inú grafiku.Mám novú grafiku a tieto služby sú dobré je to ,ako rôzne záplaty pre systém,proste to vylepšujú a dôležité je to v hernom prostredí aj ,keď ja hry moc nehrám.
Nechápeš ,že proste problém nevznikol pri inštalácii nového ovládača?

Kecas totalne nezmysly.

Fakt je ze dementne vyskakovacie automaticke programy mozu nainstalovat totalnu hovadinu a to si aj zistil.
Pisal si ze po odinstalovani ovladaca vsetko funguje, z toho vyplyva ze problem vznikol kvoli novsiemu ovladacu. Alebo ani sam nevies co sa ti v PC deje, to je normalne u automatickych neviemcorobitenprogram ale je to super. Mne sa nikdy nic v pc automaticky neurobi a vsetko mi funguje uz 30rokov a reaguje to bleskovo, a ne o 40sekund.

nevyvíjajú sa predsa zbytočne

to určitě ne, ale často se řeší problémy které se týkají jenom některých kombinací HW nebo SW nebo obojího. A protože programátorská zkušenost praví, že jedna odstraněná chyba znamená vytvoření dvou jiných, tak s tím aktualizováním je třeba být velmi opatrný a rozhodně to nenechávat na nějakých "chytrých" programech.

Tak mi to nedalo a skúsil som opäť zapnúť a vypnúť NVIDIA CPL Context Menu Extensionj v programe shexview a je to tým znova sa panel nespustí.Takže ,aby som to zrekapituloval je dôležité to nechať vypnuté a viac sa tým nezaoberať a teraz aktualizujem ovládač a určite to pôdje.K zrejme tam dochádza k nejakej chybe ktorá zapríčiní problém z panelom.Vypnuté to musí byť ,aby nábeh menu bol okamžitý,keby ste niektorý nevedeli o čom píšem tak hore vám dal odkaz Machr55 je to súvisiaca téma.Je to častý problém na googli je toho spústa.

Tak je to naozaj tak po aktualizácii to opäť ide takže vinník je jasný prečo to tak je kto vie.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru