Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zcela nevyzpytatelné nabíhání Windows 7

Možná mohu opatrně tvrdit, že mám "vyhráno". Jednak jsem si v HDTune projela všechy naše domácí flashky - ono totiž stačilo napřed zasunout flashku a teprve potom spustit HD Tune, stejně tak při testování externích disků přes USB. Např. můj první externí 3,5" WD 500 GB disk koupený v roce 2009 nevykázal ani jedinou chybu a ani jeden poškozený sektor :))

A svůj problémový interní disk jsem předala do "péče" SeaTools for DOS. Vypálila jsem si předem na volné DVD-RW (bylo po ruce) ISO stažené z výše uvedené stránky a zapnula volbu bootování z mechaniky - a ještě jsem musela v BIOSu přepnout AHCI na Native IDE (bez tohoto přepnutí byl totiž disk pro program neviditelný). Našel mi hned na začátku testování 16 errors, které jsem nechala programem opravit. Po skončení všech operací jsem přepnula v BIOS zpátky z IDE na AHCI a počítala jsem s tím, že Wokna ani nenaběhnou. HOUBY!! Naběhly nevídanou rychlostí, byly to sekundy - a všechno mi doteď jede, jak má. Dokonce oproti včerejšku už funguje bez hlasitého šumění přední sluchátková zdířka, protože u zadní mi odešel levý kanál.

Ještě jednu poznámku: SeaTools for DOS lze ovládat pouze přes PS2 klávesnici. Pánbůhzaplať mám vzadu aspoň půlenou zdířku. Ale při volbě, co provést s nalezenými 16 chybami, klávesnice najednou přestala poslouchat, šipky nereagovaly a ani klepnutí na podtržené písmeno nikam nevedlo. Mě zamrazilo, protože SeaTools bežel přes 2 hodiny. Ale "něco" mi navedlo levou ruku na tabelátor a v kombinaci s ním už šipky fungovaly a doskákala jsem na poslední volbu, že chci opravit všechno. A POVEDLO SE :puff:

SeaTools našel 16 chyb:

http://pc.poradna.net/file/view/28852-16-errors-jp g

Problémové místo, kde pomohl tabelátor & šipky:

http://pc.poradna.net/file/view/28853-volby-jpg

A perlička na závěr: před pár dny se mi napřed spustil antivirus Avira a teprve poté naběhly Wokna (resp. Plocha):

http://pc.poradna.net/file/view/28854-dscn3342-jpg

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny