Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto "Gramofónové" pukanie v repro o5

Dobrý večer. Už som tu raz riešil tento problém a nevedel sa dopátrať riešenia. Je to sporadické a veľmi nepríjemné hlavne ked počúvam napr. hovorené slovo na youtub.- tiež to robí sporadicky. Nieked raz za 5min niekedy 5min vkuse. Tak isto sa to prejavuje aj pri sledovaní Horizon go v pc, a to hlavne pri SD staniciach, alebo pri streamovaní rádia alebo filmov. Opäť opakujem sporadicky. Najprv som chcel kúpiť nové pc, ale momentálne nemám financie tak som chcel kúpiť aspoň zvukovku a nové repro. No na počudovanie to robí aj na mobile cez wifi ked je PC off. Jediné čo ma napadá že za to môže pripojenie-provider. Robí to už dlho a myslel som že pri novej zmluve a zmene rychlosti na 300 + nový modem to prestane ale opak je pravdou.-robil to aj starý modem. Net mám od upc ťahaný káblom. Vedel by mi prosím niekto poradiť ako postupovať dalej prípadne ako to rozumne vysvetliť UPC aby zjednali nápravu až je to vôbec možné. Laicky to vyzerá ako by sieť niečo rušilo. PS. pri písaní tohoto nepuklo ani raz.
Dakujem a až by niekto spozoroval niečo podobné prosím napíšte sem. Nervy máme len jedny a niekedy to vie na ne poriadne "zabrnkať".-až moc.

lock kvoli hulvatskym reakciam dotazovatela.
Problem s pripojenim ries s poskytovatelom, pisanim nadavok na poradnu sa problem nevyriesi.
kontakty zavolas na to cislo a precitas im prvych 5 riadkov z tohoto dotazu. Ano vyzera to na problem s pripojenim. (MM..)

Předmět Autor Datum
To pc je tiez pripojene cez wifi alebo pripojene kablom? Mozes mat nejake vypadky ale to musis zisto…
MM.. 04.05.2017 22:10
MM..
Ahoj. PC mám napojené cez kábel na wifi modem,- wifi používam iba na mobile. Ked to "prepuká" pri ho…
eR 04.05.2017 23:41
eR
Ked mas vypadky tak zavolaj tam a povedz ze mas vypadky. Riesit si to maju oni. Odkial kam ide okruh… poslední
MM.. 05.05.2017 09:34
MM..
Ten mobil si mal pripojeny na nejake externe repro alebo to praskalo v mobile? Pouzival si youtube a…
MM.. 04.05.2017 22:11
MM..
Mobil na sluchatkach. App nepoužívam, ale stale to obmedzuje zvuk v pc, a tam som bez sluchadiel. Ak…
eR 04.05.2017 23:51
eR
Pardon ešte som zabudol že niekedy-skôr náhodne je aj 1 max 2 dni kľud a potom začne praskať-pukať z…
eR 05.05.2017 00:01
eR

To pc je tiez pripojene cez wifi alebo pripojene kablom?
Mozes mat nejake vypadky ale to musis zistovat ty napr. neustalym pingom v slucke az kym nevrati error, alebo tracertom a podobne. Videl by si ale aj zaseky obrazu si myslim.
Moze to byt aj tym ze lezes kamsi cez proxy ale na mobie snad nie (nevieme ale ci tam niekto nesteloval nejake proxy alebo viry alebo co).
Iny router si uz skusil? Alebo priamo bez routra LAN do PC (ak si to vies prenastavit v PC podla providera). A iny LAN kabel zo steny do routra

Ahoj. PC mám napojené cez kábel na wifi modem,- wifi používam iba na mobile. Ked to "prepuká" pri horizon go tak kvalita obrazu padne-trochu kockuje a po chvíle sa to ustáli. Niekedy puká aj bez straty kvality obrazu. Pri HD je to skôr v pohode-pukne 3-4x a potom už nie. Akonáhle prepnem na SD napr. prima cool tak tam je to niekedy ozaj o nervy. Dbám na to aby som mal v pc iba najnutnejšie veci. Iný router(modem) s wifi som mal-robil to tiež ale čakal som na koniec viazanosti a myslel-spoliehal sa že pri novej viazanosti, -ked tam skočí výžšia rýchlosť + nový wifi modem to prestane ale je to stále rovnaké.
Myslíš že by to mohol spôsobovať virus? Pri mobile používam iba sluchadlá-cez ne je to počuť najviac. Ešte som si všimol že ked zapnem na mobile hru cez wifi tak niekedy zopár krát to v pc -zapnutom pri sledovaní youtube alebo horizon tv-(nemám v izbe Tv) popuká tiež.
Tažko sa mi vysvetluje tento problém a neviem ani ako to vysvetliť providerovi, mám pocit že ma odbijú že chyba je v mojej hlave :-):.(má poskytovateľ možnosť premerať mne neznáme hodnoty?
PS. MM.., ne som v tomto moc zdatný, ale myslím že LAN je sieťový kábel- ten je napojený priamo s wifi routru do pc. Druhí je tam klasický-káblový-anténny kábel. Nejaké zalomenie alebo "privretie" kábla v byte som nespozoroval. Viete poradiť nejaký postup načo sa zamerať a postupne odstrániť tohto nervožráča? Prípadne ked zavolám hotlink ako im to zjednodušene povedať? Na tomto webe je dobrá komunikácia aj ochotný ľudia ale či sa aj oni budú zaoberať mojim problémom si niesom istí. Povedia že net ide a viac ich to asi zaujímať nebude.
Preto aj otázka či to tiež niekto nepostrehol v rámci upc.
"Moze to byt aj tym ze lezes kamsi cez proxy ale na mobie snad nie (nevieme ale ci tam niekto nesteloval nejake proxy alebo viry alebo co"- mohol by si prosím v skratke jednoducho objasniť -netestoval niekto proxy-viry? Neviem si to predstaviť.

Ked mas vypadky tak zavolaj tam a povedz ze mas vypadky. Riesit si to maju oni.
Odkial kam ide okruhly kabel? Moze byt vadny aj on. Nemusi byt privrety, moze byt vadny. Aj LAN kabel. Proste zober iny a skus to s inym.
Proxy si skontrolujes v nastaveniach prehliadaca, ze ked tam je nastavene nepouzivat ziaden proxy ci to robi aj vtedy. Prenastavit to mohol vir alebo uzivatel urcitymi programami alebo rukami. Ale neporedpokladam proxy proste mas tam asi vypadky spojenia.

Pardon ešte som zabudol že niekedy-skôr náhodne je aj 1 max 2 dni kľud a potom začne praskať-pukať zas. Až sa mi podarí to vystihnúť a nahrať to pukanie tak ho sem vložím, možno to viac objasní moju situáciu.

Zpět do poradny Nahoru