Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak změnit hlavní výstup zvuku u televize Philips 43PFS4131 do reproduktorů?

Po zapojení reproduktorů hraje jak zvuk z televize tak z reproduktorů. Představoval bych si, že by zvuk z televize nehrál vůbec a hral by jen z repráků, které by byly na maximální hlasitost a jejich hlasitost by se regulovala hlasitostí ovládající televizi. To sice funguje, ale ne přes ovladač hlasitosti, ale musím dát menu- nastavení ...a tam najít hlasitost sluchátek a až přes tu to nastavuji. Je to velice otravné a pro mě bohužel za hranicí použitelnosti.

Nikde jsme nenašel jak přepnout hlavní výstup zvuku do reproduktorů/sluchátek a ovládat to normánlím ovládáním hlasitosti.

Předmět Autor Datum
A kam si tie reproduktory zapojil? Jake reproduktory?
MM.. 05.05.2017 16:32
MM..
https://www.alza.cz/genius-sw-2-1-370-barva-dreva- d4093421.htm Zapojil jsem je normálně do jacku p…
sesednizkolaa 05.05.2017 16:43
sesednizkolaa
Pokud máš repráky píchnuté do sluchátkového výstupu, tak se nediv. Zkus to zapojit do Audio OUT (dig…
dsa 05.05.2017 16:43
dsa
Je tma ještě konektor audio IN DVI a když je zapojim do toho tak vůbec nereagují. V nastavení jsem d…
sesednizkolaa 05.05.2017 16:47
sesednizkolaa
a) Audio IN je vstup ... strkat tam repráky je blbost. b) musíš to připojit do OUT, ale je to digitá…
dsa 05.05.2017 17:07
dsa
Take veci sa riesia cez HDMI CEC (a zvuk ide cez HDMI ARC kanal), podporuju to modernejsie receivery…
MM.. 05.05.2017 17:22
MM..
Mas smolu ked mas takto dementny tv tak to bdues muset regulovat v tom menu a interne repro si vypnu… poslední
MM.. 05.05.2017 17:28
MM..

Pokud máš repráky píchnuté do sluchátkového výstupu, tak se nediv. Zkus to zapojit do Audio OUT (digitální výstup, třeba pro receiver nebo konvertor na CINCH), nicméně netuším, zda to reaguje na ovládání zvuku. Možná se to musí nastavovat na těch reprákách.

Je tma ještě konektor audio IN DVI a když je zapojim do toho tak vůbec nereagují. V nastavení jsem dal Repro a je tam možnost Televize a nebo Zesilovač. KDyž chci zaškrtnout zesilovač tak to píše Chyba. Reproduktory TV aktivní

Take veci sa riesia cez HDMI CEC (a zvuk ide cez HDMI ARC kanal), podporuju to modernejsie receivery alebo asi aj nejake soundbary. Musi to vediet aj TV samozrejme (nestudoval som model co ma dotazovatel). Potom funguje vsetko automaticky (on/off a hlasitost a odpojenie TV repro)

Malo by to ist aj cez sluchatka tak ako to chce, ale evidentne philips preferuje inu funkcionalitu (tak to robila isty cas aj tesla tusim) a utrel usta.

Mas smolu ked mas takto dementny tv tak to bdues muset regulovat v tom menu a interne repro si vypnut tlacitkom mute alebo volume na 0.
Ono to zas az tak strasne neni, ale mna by to teda tiez sralo.
Mozes si kupit reproduktory s dialkovym ovladanim a ovladat si to na nich.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru