Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Switche nebo router?

Mne zase nepripada ako dobra to ako sa spravas:-).
Btw nesnaz sa naucit ludi naucit vsetko za kazdu cenu. Z mojich vyse 15 rocnych skusenosti som pochopil, ze ludia chcu minimum informacii, akonahle im dodas viacej (hoci spravnych) zbytocne ich meties.
Obom nam je jasne, ze tazatel nevie, co je router, nechape funkciu a mne na rozdiel od teba je jasne, ze mu netreba vysvetlovat. Treba mu povedat, co je prenho najlepsie a co potrebuje, pretoze o to mu defacto ide.
Navyse z mojho pohladu povazujem za nespavne, ze dnes si robi kazdy druhy clovek doma samoadmina, pretoze ludia si stale myslia, ze IT nie je veda a ze to zvladne kazdy. Pretoze ono je to tak, ze ked ten router vybalis z krabice a zpojis kable, ze ono to funguje! Nie je to sice nastavene korektne, ale funguje to. A tym padom maju pocit, ze to zvladli a ziadneho profi iteckara predsa nepotrebuju.
Takze nevychovavajme zbytocne dalsiu generaciu nedopecenych, nedovarenych samoadminov, budem trpezlici, postupne to smeruje k tomu, ze ludia budu nuteni nechat sa o svoje elektronicke zariadenia starat profi firmam, ako sa to deje u aut napriklad, kde aj vdaka elektronizacii postupne vymizlo to domace opravovanie s kladivom a sadou klucov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny