Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s výkonem

Originál:
Zdravím potřeboval bych radu poslední dobou mi kulhá výkon chvíli jede nějaká hra na 150 fps pak spadne na chvíli na 30 fps a pak znova a takhle se to opakuje ovladače jsem přinstaloval zkoušel jsem i přidat další RAM paměť ale nějak mi to zbořilo počítač tak jsme ji musel dát ven viz. obrázek je to notebook Acer aspire v3-571G intelcore i3 4GB RAM GeForce 630M kdyby mi někdo dal nějaké tipy nebo něco podobného budu rád nebo případně nějaký program na otestování správného fungovaní pc

A tak by to mělo vypadat:
Zdravím potřeboval bych radu. Poslední dobou mi kulhá výkon. Chvíli jede nějaká hra na 150 fps, pak spadne na chvíli na 30 fps a pak znova a takhle se to opakuje.
Ovladače jsem přeinstaloval, zkoušel jsem i přidat další RAM paměť, ale nějak mi to zbořilo počítač, tak jsme ji musel dát ven viz. obrázek.
Je to notebook Acer aspire v3-571G intelcore i3 4GB RAM GeForce 630M. Kdyby mi někdo dal nějaké tipy nebo něco podobného, budu rád. Nebo případně nějaký program na otestování správného fungovaní pc.

čárka, tečka a další znaménka ve větách mají svůj význam, jinak se to nedá číst! (JaFi)

Předmět Autor Datum
Tohle není herní notebook, tipoval bych to na přehřívání procesoru nebo grafiky. Z pudu sebezáchovy… nový
Jan Fiala 19.05.2017 15:15
Jan Fiala
Jde o to že přísun vzduchu má dobrej a teploty nevím v tom se nevyznám pošlu screan kdyby někdo vědě… poslední
Snoplik 19.05.2017 15:37
Snoplik

Tohle není herní notebook, tipoval bych to na přehřívání procesoru nebo grafiky. Z pudu sebezáchovy notebook ubere na výkonu, abys jej nezavařil.
Možná máš jen ucpané chladící kanály. Pokud máš notebook položený na něčem měkém, co ti průduchy zacpe, mohla by to být také příčina.

Jde o to že přísun vzduchu má dobrej a teploty nevím v tom se nevyznám pošlu screan kdyby někdo věděl jestli to je v normě
je zajímavé to že chvíli 150 FPS třea u league of legends a pak 13 fps a pak zase normálně a pak to zase třeba za 5 minut spane na 2 vteřiny u diabla 3 to samé chvíli 70 fps chvíli 7 fps sledoval jsem i grafy jeslti není přetížený třeba procák nebo ramky a nikdy při tom poklesu není nic na 100 %

i1zNh

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru