Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyrieši formátovanie syst. HD a nová inštalácia OS problémy s pomalosťou staršieho PC?

V PC sa nehromadi ziaden odpad a ziaden "odpad" nemoze nic spomalovat. Spomalovat moze bud HW zavada alebo nieco co bezi (je niecim aktivne spustene) na pozadi napr. viry alebo ine schvalne uzivatelom nainstalene perly ako dementne antiviry a cistice a podobne.
HW problem reinstalaciou windows nevyriesis, to druhe sa reinstalaciou vyriesi. Nemusis vyvarat ziadne nove oddiely a v principe ani formatovat, ale je lepsie v instalatore oddiel sformatovat alebo uplne zrusit vsetky oddiely a odklepnut len prazdne miesto bez oddielov na zaciatku instalacie.
A idealne je pouzit legalne windows na ktore mas instalacne cislo a ovladace pre vsetok HW. Ak tam chces mat silou mocou samorozdbavacie W10, tak ich instaluj priamo z instalacky W10, instalacka sa da stiahnut na MS webe.
(a windows ked sa do toho nedrbe tak funguje stejne rychlo aj 100rokov. PC neni zachodove potrubie ktore treba cistit, ani to nie su kolecka ktore treba olejovat, PC je deterministicky fungujuci elektronicky stroj ktory funguje presne stejnou rychlostou jak pri kupe tak o 100rokov).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny