Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stuttering v hrách, vysoká teplota GPU, vysoký HDD a RAM usage

Ahoj všetci, chcel by som poprosiť o radu ohľadom problému, ktorý sa u mňa vyskytuje už dlhšiu dobu (prehľadal som kopu diskusií s podobným problémom). Ide o trhanie v hrách po približne 30tich minútach hrania. Dochádza takmer ihneď k 100% usagu RAM a hneď na to aj HDD. Teplota grafiky mi pri náročnejších hrách stúpa takmer na 90 stupňov (viem, že je to extrémne veľa :-)). Skúšal som defragmentáciu disku, update WS, update grafických driverov, vyčistenie PC od prachu, anti-malware softvéry. Som si vedomý aj toho, že nemám najvýkonnejšiu zostavu, ale píšem sem nakoľko som tieto problémy nemal a výkon šiel výrazne dole. Taktiež by mi pomohla rada o nejakej rozumnej kúpe, či už upgrade RAMky na 16GB alebo vyskúšať SSD.


PC: Acer Aspire TC-705
CPU: Intel i5-4460 3.2 GHz
GPU: Nvidia GTX 745 4GB
RAM: 8GB DDR3
Windows 10



Ešte raz teda - ak by sa dalo, reči o tom že "čo chcem s takou zostavou", mi môj problém neriešia, obzvlášť pokiaľ sa takto PC v minulosti nesprával. ĎAKUJEM za každý pokus o radu, cením si ;-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny