Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak synchronizovat všechny emaily v gmail offline?

Zdravím a prosím o radu, zda někdo nevíte, jak přimět gmail offline k jednorázové synchronizaci všech emailů, ale bez omezení času, tj. třeba i 10 let staré emaily.

Aktuální situace:
Léta používám online klasický gmail. Pro práci s offline emaily na desktopu/notebooku mám Thunderbird, kde mám všechny své emaily včetně starých - pro svou práci občas potřebuju i několik let staré emaily.

Představa:
Ráda bych využívala vlastností gmailu i offline, a to včetně synchronizace napříč zařízeními, práci se štítky včetně "vnořených" štítků, filtrů, skvělého hledání atd., ale tak, abych tyto šikovné vlastnosti mohla využívat i offline na celou svou emailovou historii.

Hodil by se tedy jakýsi emailový klient, který spojuje to lepší z gmailu i thunderbirdu :-) Máte prosím někdo nápad, jak to vyřešit? Předem díky za odpovědi.

PS: Hledala jsem řešení na webu, ale nenašla. Podobný problém řešil třeba i tento tazatel , ale taky marně.

Předmět Autor Datum
Ahoj Evi, obávám se, že to co chceš udělat moc nejde. Štítky jsou specialita gmailu a navenek jsou…
touchwood 30.05.2017 18:12
touchwood
Ahoj Touchwoode, nejde mi ani tak o stahování emailů do desktopu (to vyřešeno mám), ale jde mi hlavn…
Eva_M 30.05.2017 19:28
Eva_M
V tomto pripade je situace velice jednoducha. Klient Gmail pracuje v online rezimu, pokud chces vyu… poslední
RedMaX 30.05.2017 20:41
RedMaX

Ahoj Touchwoode, nejde mi ani tak o stahování emailů do desktopu (to vyřešeno mám), ale jde mi hlavně o ty skvěle zpracované štítky v Gmailu včetně jejich zanořování (štítek klienti - pod tím štítky firmaA, firmaB, firmaC, štítek rodina - pod tím štítek muž, syn1, syn2, atd.)

V tomto pripade je situace velice jednoducha.

Klient Gmail pracuje v online rezimu, pokud chces vyuzivat jeho vyhod, musis ho pouzivat online, jinak to ani nejde. Sluzba gmail nabizi i moznost prace v offline rezimu a to sice pres standardizovane protokoly IMAP nebo i POP3. Potom muze gmail vyuzivat v libovolnem klientovi, ktery tyto rezimy podporuje napriklad Thunderbird. Samzorejme ale nemuzes ocekavat funkcnost specialit Gmailu, o kterych ty protokoly nic nevi, funguje to proste standardnim zpusobem, jinak to nejde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru