Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po pripojeni na internet, router prestane fungovat

Dobrý den
Obdobné problémy pochází i z konfliktu adres IPs kde ve stejné síti nemůžou byt dvě stejné, ale aby to dělalo u každého ruteru ?! Děla vám to i při připojeni přes LAN/RJ45 ?
Máte na tom vašem NTbooku nainstalovany nějaký antivirus, typu BitDefender, 360Total security a podobně ? Jestli ano tak na zkoušku desaktivovat.

Možná je to nesmysl, ale mohl by jste zkusit deaktivovat rozhraní IPV6 (DHCPv6), jen k vyloučeni spatné konfigurace (SLAAC), se souborem HOSTS jste něco dělal ? Myslíte, že by jste si mohl udělal jeho kopii souboru HOST a následovné ho smazal nebo přesunul (aby 'router solicitation' multicast nemohl poslat žádost konfiguračních parametru pro místní linku ), za účelem vyzkoušení jestli se problém bude projevovat i nadále.
Cesta k souboru "HOSTS":

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
K vyloučení Hwarového problému (problém s Wireless kartou), by stačilo spustit nějakou LIVE-CD (nebo i SystemRescueCD nebo typu UltimCD, které mají také síťovou přihlašovací interface) a připojit se do bezdrátové site skrze ni, zkusit spustit Windows v nouzovém režimu (Safe Modu).

"Upozornění": Nejsem žádný sítař, (prodávám jen héliové balónky u Karlova mostu pro vietnamskou mafii v Praze), kde příčinu problému jen odhaduji a na můj příspěvek popřípadě nemusíte brát ohled, kdyby to nebylo 12h co jste nedostal odpověď bych asi ani nenapsal :-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny