Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Na čas konec AMD grafik?

Nevim, jestli se to k vam uz take dostalo, ale udajne jsou graficke karty od AMD vykoupeny tezari kryptomen, nevim co je na tom pravda. Kazdopadne ale v prodeji momentalne herni grafiky od AMD nejsou a bavil jsem se s jednim clovekem z Alzy, taky mnoho nevedel, ale je to nejake divne, pry jen tak nebudou a momentalne jede jen doprodej RX460 a ze soucasne generace je v nabidce jen lowend RX550.

Jestli treba se AMD uz nedostalo do nejake vyslovene krize?

No, asi nikdo vedet nebude, ale tak co rikate na v tuto chvili mozne leto bez AMD grafik? Uvidime co bude na podzim. V NVidii se muzou poradne smat, nicmene pripadny konec by je vzhledem k antimonopolnim uradum take moc nepotesil. Nicmene jestli z toho bude jen nekolikatydenni vypadek v obdobi konce skolniho roku a zacatku prazdnin, tak asi v NVidii puknou smichy. V podstate by se opakoval lonsky rok, kdy AMD slibovala nove grafiky pred letem a pak byly na podzim. :-D

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mas pravdu vsetko cervene aj v mnichovskom shope https://www.schwanthaler-computer.de/pc-komponente…
MM.. 01.06.2017 16:51
MM..
Udajne to zkoupili tezari, jenze je to divny, dalsi varka karet mela prijit do tydne, ale nasledoval…
RedMaX 01.06.2017 17:07
RedMaX
Njn teď frčí Ethereum, to se na GPU těží dobře a GPU farmy to teď skupujou ve velkém. A farmou nemys…
Moas 19.06.2017 08:53
Moas
Myslis, ze to neni fejk? Ja tomu nejak neverim, ze by nekdo nacpal do takove kraviny takove nepredst… poslední
RedMaX 19.06.2017 13:57
RedMaX

Udajne to zkoupili tezari, jenze je to divny, dalsi varka karet mela prijit do tydne, ale nasledoval odklad na 15.6, ted uz je na CZC odklad na 26.6 a Alza postupne rusi predobjednavky a ke kartam napsala "Tesime se" a ten clovek z Alzy, od ktereho mam info, rika, ze vubec nevylucuje, ze karty budou zase az nekdy v srpnu.

At mi kdokoli nerika, ze se AMD nedokazala zasobit na sezonni hracsky prodej, ktery byva mezi poslednim tydnem cervna a prvnim tydnem cervence. To preci neni normalni. A u vyrobcu karet byt vypadek nemuze, kdyz je to plosne u vsech.

Ted je jasne, ze prazdniny podobne jako loni zacnou ve velkem NVidia stylu a samozrejme vliv procentualniho neustale se zvysujiciho podilu NVidie na vyvojare her bude zase jeste vetsi. Me to stve, protoze s timhle "pristupem" AMD zase zvedne Huang ceny NVidii, takze za pristi kartu zase budu muset dat vic. :-/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru