Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zjíštění IP adresy z facebooku z mého profilu (někdo mě hacknu)

Zdravím, píšu si na facebooku, a najednou nemůžu odepsat (výpadek internetu) a nemůžu odhlásit svůj počítač, zkrátka nic. Ani vypnout nešel. Připojím se na fb, a vidím, jak tam je zpráva určitě osobě, které jsem nepsal. Byl to ten, co mi vlezl do PC. Nevíte, jak se dá zjístit ta IP adresa z té jedné zprávy, kterou za mě z mého účtu napsal ? Děkuji

Předmět Autor Datum
nevies dokopy nic, iba to, ze ti vypadol net (a aj to nie naisto)...ale urcite ta dakto hackol :D na…
shiro 01.06.2017 20:57
shiro
Nemám rád typ lidí dementů, jako jsi ty. Říkám, že mi vypojil net, a napsal zprávu, kterou jsem já n…
Drs 01.06.2017 21:08
Drs
Takže vyřešeno ? Si se vyprázdnil,tak uzavřít. Pokud nejsi stále spokojen,obrať se na policii ČR.
kozakl 01.06.2017 21:41
kozakl
nemam rad tym dementov ako si ty. Ktori si myslia ze je len tak z prdele mozne dakomu odpojit intern…
shiro 02.06.2017 09:08
shiro
Keby bol niekto napojeny na tvoje PC tak ten prispevok potom predsa napisal z tvojej IP, tak nechape…
MM.. 01.06.2017 22:48
MM..
Pokial viem FB loguje pristupy na tvoje konto aj podla IP adresy, uz som to raz riesil so zakaznicko…
fleg 02.06.2017 10:24
fleg
v nastaveniach konta sa to dá dokonca zabezpečiť ,že bude odosielané písomné upozornenie na udanú ma… poslední
audax 02.06.2017 10:41
audax

nemam rad tym dementov ako si ty. Ktori si myslia ze je len tak z prdele mozne dakomu odpojit internet. S takymito kvazi metafyzickymi teoriami bez do domova dochodcov.

Najprv sa sem prides strapnit a ked ti clovek povie aku blbost si napisal, tak este sa potom robis mudry a vyskakujes? Zo tri vychovne by sa ti hodili.

Nabuduce rozmyslaj mozgom, nie prdeli.

Pokial viem FB loguje pristupy na tvoje konto aj podla IP adresy, uz som to raz riesil so zakaznickou, ktora mala podozrenie, ze jej niekto pristupuje na ucet (pristupoval).
Je to niekde v nastaveniach, ja na FB nie som, takze si to budes musiat najst sam.

v nastaveniach konta sa to dá dokonca zabezpečiť ,že bude odosielané písomné upozornenie na udanú mailovú adresu alebo pomocou sms,kdo kedy odkial a akým zariadením s akým operačným systémom sa na dotyčné facebookové konto pripojil,takže sa dá velmi jednoducho udržať kontrola nad tým,že sa skutočne pripája do konta len oprávnená osoba,takisto to tam vypiše všetky závažné zmeny,ktoré pripojená osoba spravila počas dotyčného prístupu,či zmenila heslo,či zmenila úvodný obrázok etc....a je tam vždy uvedená aj kontaktná adresa ,pokial bolo zo strany užívatela vyhodnotené,že konkrétne použitie konta na facebooku bolo prevedené neoprávnenou osobou,aj takáto vec sa dá zabezpečiť,samozrejme to neochráni pred zneužitím,ale užívatel je okamžite informovaný mailom alebo smskou,že sa v jeho konte niečo deje.....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru