Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 10-nechtel nabehnout

Bude to mozna divne, ale i presto to tady napisu. Dnes se mi stala takova vec. Asi pred tydnem jsem si nainstaloval Windows 10. Stahnul vsechny aktualizace, nastavil programy atd. Tento tyden jsem instaloval Creators update, ktery se mi automaticky stahnul a po instalaci se mi vytvorila slozka Windows.old, kterou jsem chtel dnes vymazat v nouzovem rezimu (jak jsem se nekde docetl na internetu, protoze jinak se nedala uplne odstranit-branil v tom nejaky spusteny proces). Potom co jsem chtel zpatky do normalniho rezimu, tak pri restartovani mi Windows odmital nabehnout-proste se zobrazilo logo Windows a probihalo nacitani systemu (to kolecko co porad beha). Asi po vice nez pul hodine jsem to nasilne restartoval, ale nic. Zkousel jsem to i vypnout a znova zapnout. Potom jsem skusil pomoci instalacniho CD nejakym zpusobem problem opravit, ale nic nefungovalo. Nakonec tedka musim znovu provadet cistou instalaci desitek. Pritom nerozumim co se stalo. Vzdy, kdyz jsem odstranoval Windows.old (mam pouze 300GB HDD, tak proto to delam) tak se nic nestalo az dnes. Wondows.old je jenom pozustatek z predchozi verze systemu nebo se pletu?

Předmět Autor Datum
Jak presne si to odstranoval, co presne si robil v tom nudzaku? Windows.old sa da odstranit aj vo v…
MM.. 02.06.2017 22:27
MM..
Ten update se mi provadel tak 3 dny dozadu. Pres to vycisteni disku i pomoci ruznych programu a jiny…
Potlek11 02.06.2017 22:38
Potlek11
A kolkokrat si za tie 3dni restartoval? Ne vypol, restartoval. Ked to skoncilo neuspechem tak to asi…
MM.. 02.06.2017 22:40
MM..
Antivirus pouzivam Nod 32. Kolikrat jsem to ale restartoval si bohuzel nepamatuju nepamatuju. poslední
Potlek11 02.06.2017 22:49
Potlek11

Jak presne si to odstranoval, co presne si robil v tom nudzaku?

Windows.old sa da odstranit aj vo vycisteni disku vo windows, netreba s tym robit harakiri.
A trebars este nebol ten update dokonceny, microsoft ma vo zvyku napisat ze je hotovo, ked este neurobil ani polovicu a potrebuje este minimalne dalsi restart a 5minut k tomu.

Ten update se mi provadel tak 3 dny dozadu. Pres to vycisteni disku i pomoci ruznych programu a jinych postupu jsem to zkousel, ale vzdy to skoncilo neuspechem. V tom nouzovem rezimu jsem pouze vymazal tu slozku Windows.old a prepnul zpet do normalniho rezimu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru