Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win8.1 : vypnout blokování

Notebook se po 20ti minutách nečinnosti automaticky přepíná na přihlašovací obrazovku. Nelze to vypnout ani tu dobu prodloužit ; podařilo se mně změnit jen přihlašování (z "mailovou adresou + heslem") na přihlašování 4místným PINem. Ale i toto považuji za trochu dost paranoidní ; a rozhodně mne to otravuje.
(BTW : V Ubuntu 16.04 je možnost zhasnutí displeje [výborné pro zpomalení vybíjení akupaku], ale čas přechodu je široce volitelný |1min ... 1hod, nikdy] a navíc je volitelné, zda je po rozsvícení displeje nutno se přihlašovat heslem či ne. To smysl má !)
Tentýž problém mají asi všichni, kteří včas vědomě zabránili "automatickému upgrade" na Win10 (nazval bych to přesněji, ale Velký bratr nikdy nespí) - ve Win10 jsou prý ty možnosti širší (z doslechu).
Pokud někdo poradí, budu velmi vděčen ; a jelikož mám na svém notebooku (Lenovo G50) možnost si celý obsah notebooku zazálohovat na extHHD a odtamtud jej obnovit (a to nejdůležitější si navíc zálohuji v cloudu), rád vyzkouším i ty nejexotičtější návrhy.
Děkuji předem. Bude-li Vaše řešení úspěšné, dám zde vědět.

Odboldováno, není nutné psát celý dotaz tučně. (karel)

Předmět Autor Datum
Milý Karle, když z moci úřední odboldováváte, tak prosím pořádně (na 2. řádku zbylo po Vašem odboldo…
retiree 03.06.2017 19:10
retiree
Odboldováno pořádně, fakt není normální psát celý dotaz tučně.
karel 03.06.2017 19:12
karel
A není na počítači nastaven spořič displeje? poslední
Vojta_L 06.06.2017 13:59
Vojta_L

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru