Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows Defender ve Win10 vykřičník

Nainstaloval jsem si doma konecne ten Creators update, ale musel jsem sam pres ten nastroj od MS. Oni mi ten update nechteli nabidnout, Ind je proste divnej.

Nicmene k veci, zatim OK az na jeden detail. Ja nemam na stite v systray zluty trojuhlenik s vykricnikem jako to mel otec na notasu. Ja tam mam rovnou cerveny krizek. Asi mam nezabezpecenej pocitac a lezou na me viry. ]:)

Ne, neni tomu tak. Jen v ovladacich panelech pozustatku z Windows 7 mam vypnuty Windows Firewall a Centrum zabezpeceni hlasi, ze jako firewall je pouzit PrivateFirewall a vse je OK. Ne tak ve Win10 dlazdicovem Nastaveni pocitace. Tam je nove take Centrum zabezpeceni ala dlazdice Win10, vsimnete si te schyzofrenije Microsoftu - dve centra zabezpeceni. No tohle Win10 Centrum zabezpeceni mi hlasi, ze "Pouzivate jineho poskytovatele antiviroveho programu" (Ne, nepouzivam, mam Windows Defender) a Firewall ochrana hlasi, ze je vypnuta.

Proste a jednoduse ty idioti z Microsoftu urcite tahaji hlasku k Firewallu do Antiviru a do nastaveni firewallu se naopak nedostane ta informace, ze pouzivam vlastni. Ach jo, do vanoc to jiste Microsoft opravi. :-/ No nebudme zbytecne optimisticti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny