Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Občasně zpomalený internet

Dobrý den,
mám problém s internetem, který mi jeden normálně a pak se v nepravidelných(celkem častých) intervalech zpomalí. Zkoušel jsem internet zapojit přímo do počítače, abych zjistil zda není problém v routeru, ale výsledek byl stejný, jako když internet tahám z routeru. Chtěl bych se tedy zeptat, zda se někdo s něčím podobným nesetkal a případně jak se to řeší nebo zda mám volat providerovi.
Děkuji vám za případné odpovědi a přeji pěkný den.

Předmět Autor Datum
Co presne sa spomali z kolko na kolko a jak si to meral? Ako prve sa da skusit odinstalit antiviry a…
MM.. 07.06.2017 14:48
MM..
Poznal jsem to jelikož jsem hráč a volal jsem s kamarádem na teamspeaku. Začala se mi zhoršovat kval…
JendaRevak 07.06.2017 14:56
JendaRevak
Tak ked to nejde tak meraj. speedtast, ping google.com, tracert google.com a podobne. Antiviry mozes… poslední
MM.. 07.06.2017 17:12
MM..
Že by agregace připojení?
NoName2 07.06.2017 16:17
NoName2
Ono by bylo také dobré uvést jaký routr a jak je zapojená síť doma. Routrem myslíš Switch ? Předpokl…
IkaSGC 07.06.2017 16:45
IkaSGC

Poznal jsem to jelikož jsem hráč a volal jsem s kamarádem na teamspeaku. Začala se mi zhoršovat kvalita hovoru a hry se mi začaly lagovat. Taky jsem to poznal když jsem procházel internetové stránky, které mi z ničeho nic začínaly pomaleji načítat podobně s videemi. Zpomalení je proměnlivé, někdy se těžko zaznamenává, ale někdy mi rychlost rapidně klesne.

Tak ked to nejde tak meraj. speedtast, ping google.com, tracert google.com a podobne.
Antiviry mozes odinstalit vsetky a restart, viry si najdes s MBAM a adwcleaner a eset online scanner v nudzaku. Nasledne vsetky zas odinstalis.
Moze to byt aj problem pripojenia samozrejme, dobre je to testovat aj s inym PC alebo mobilom alebo podobne, vtedy ked to ide pomaly tak speedtest pustit aj na mobile apod.

Ono by bylo také dobré uvést jaký routr a jak je zapojená síť doma. Routrem myslíš Switch ? Předpokládám že ano, nebude chyba v modemu ? Zkoušel jsi ho restartovat ? Napájecí zdroj dává stabilní napětí a proud ? Někdy odejde adaptér a modem pak nemá dost šťávy aby procesor pracoval, nebo se přehřívá bo je to šumt. A nebo si spolubydlící zapne vždy torrenty...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru