Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WIndows 10 antivir

jestli je idiot nebo debil)
Protože člověk co zná Windows jen okrajově a v otázce zabezpečení se nevyzná a nedokáže určitou hrozbu rozeznat, musí byt hned idiot nebo debil ?
- Pouzit mozna 'rozum' (a jen v nekterych pripadech se znalostmi PC-WEB) ano, jinak hlavu asi těžko, jak může bez nějakých znalostí rozeznat Phising, nebo vir a proti tomu se bránit rozumem (navic jde jen o selský rozum)
- Poto je v PC AV nebo AM ktery ne nejakou hrozbu upozorní, hlava nedokáže telepaticky udělat kontrolu USB portu, HDD, nebo jinych prvkem, filtrovat hrozby v síťi.

POUZIJ HLAVU = Nejlepší způsob jak do PC dostat Malware, proto jde o primarni zpusob implantace skodlivého codu do PC (at pomocí pishing, nebo primo s executable/.exe) hlavně u lidí co tu hlavu používají díky jejich neznalosti.
(tak alespon určitý AV-AMW na hrozbu z % upozorní, zblokuje, nebo vymaže, o Firewall nemluvě)

Ukazka zdejšího vlákna (nakažení SVCHOST.COM): http://pc.poradna.net/q/view/1722886-svchost-com-v ir-nebo-nejaka-chyba-ci-co

VIZ : Dobrý den mám takový problém od doby co jsem nainstaloval 1 hru a spustil tak se toto ukázalo. Budu rád za každý koment či radu :/ :)

- Použil hlavu a sám otevřel skodlivému kódu vrátka, kdyby měl spuštěnou AV ochranu, nainstaloval byl by upozorněn a nemuselo dojít k infekci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny