Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WIndows 10 antivir

neměl by skryté přípony souborů = jasně by viděl rozdíl mezi svchost.com a svchost.exe, když už si nedokáže ve správci úloh zapnout zobrazení cesty k procesu.
A tvá manželka, nebo sestra, teta, stréc když mu dáš tento řádek přečíst, co z toho chápe ? :-)
- Nevím jestli pracuješ v IT oblasti kde jsi obklopený lidmi se znalostmi z oboru informatiky, ale kolik lidí mimo pracoviště když jim řekneš co je to 'skryté přípony souborů', 'spravce uloh', jak se spouští nebo k čemu slouží, kolik ti jich odpoví správně ?
Jak má tu hlavu potom použít ? Rozumím jak to myslíte 'použije hlavu', ale je to hodně obecné, uz přesnější by bylo alespon 'neklikejte na to co neznate' mi připadne korektnejsi.
(To je jak dát někomu klíče od auta do ruky kdo neumí řídit a jeď !!. <<Jak se mám na té silnici orientoval když neznám značky ?>> Používej hlavu je trošku slabý ne :?:)

Zkrátka hodně lidi se v IT hodně ztrácí a není divu tempem jakým jde dopředu (bohužel), kde toto tempo internetoví piráti a vyčůránci velmi rychle dohání kde LVL napadeni tak jak jejich způsob infekce je více a více promyšlenější kde alespoň nějaká základní AV-AMW ochrana je zkrátka zapotřebí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny