Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bude zbytek sestavy brzdit GPU?

Ale Gigabyte ma proste horsi design komplet u vseho
Nezlob se na mě, ale není to pravda, nebo u kolika základních desek nebo grafických karet, jsi jich musel za poslední rok provádět reklamaci ?
( já osobne ani jednu, ale za to jsem posilal 2 asus a 2 MSI na stejném chipsetu, to nepočítám vracené MSI desky z minulého roku pro SkyLake, dokonce i Asrock překvapil a to hlavně u RYZENu kde patřil alespoň na začátku mezi ty lepší a nejméně poruchové)
i highend maji spatnej
Sice znam od nich jen Gigabyte Aorus (tím myslím desku co jsem montovat do PC, zkoušel jsem ji) a ten bych špatný tedy nenazval.
- Celkově nabídka základních desek pro socket \1151\ nevypadá špatně (věc názoru, souhlasím) ať střed nebo vyšší třida apd, jsem názoru že se dá mezi každou řadou najit kvalitní kousek, kvalitní dostatečně na pozici konkurence vůči ostatním výrobcům : http://www.gigabyte.us/Motherboard/Socket-1151
(Uz jsem dnes jednou psal, u GB me hodně zklamal BIOS, který je nevím jak to napsat, jak kdyby byl nedoslaný, není zrovna dvakrát přehledný a bohužel az na par modelu ten jejich UEFI BIOS používají na většinu jejich nákladních desek)

- To špatné a nekvalitní osazení, "mohl by jsi udat přesný typ osazených součástek" ? Můžeme je porovnat s konkurencí, budes překvapen :-)
(Je mi jasné, ze když nekdo napíše celej GB je na prd, že tu značku nemá rád, tak alespoň napíš JA HO NECHCI, jak vzít tuto možnost jinym uživatelům kteří by zájem i měli co ? ;-)
Me se taky někdy před 10 rokama vyprdli dve Asusky po sobě co ted, dokonce své existence mam tazatelům zpívat: )

Né ASUS né já jsem v tom nevinně
Tak prosím ASUS ne
Tak prosím ASUS ne
Né ASUS né běda jsem ztracený
Táta se rozzlobí zas budu trestaný
AsRock (který zabodoval na platformě RYZEN)na tom také nebyl vždy dobře a tak jako GigaByte teď pomalu získávají zpět důvěru zákazníku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny