Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Padání na plochu při hraní her

Nu jak už tady psali ostatní kolegové, opravdu to vypadá že ti to shazuje nějaký proces, "který se cpe dopředu". Mám něco podobného, ale přesně vím co mi to dělá, a Firewall (ten to dělá) vypínám, jen když se odloguju z Internetu.

Nejpravděpodobnější možnost je, že máš v počítači spyware, stačí když používáš Internet explorer a ve Win XP máš vypnuté aktualizace, a pokud surfuješ po stránkách s pornem, warezovejch stránkách, stránkách s ilegálními cracky, nebo instaluješ bezhlavě kde co - tak máš zabreberkováno, ani o tom nevíš.

Zkus si vyčistit počítač nejakými bezplatnými čističi systému, třeba pomocí Ad-Aware http://www.slunecnice.cz/sw/adaware/ nebo třeba pomocí Spybot S&D http://www.slunecnice.cz/sw/spybot/. Pokud jeden z těchto prográmků použiješ, nezapomeň po jejich instalaci aktualizovat databázi breberek pro daný program. Každy z těchto prográmků tuto funkci má.

Jestli ani tohle nepomůže, zkus prográmek Currports http://www.slunecnice.cz/sw/currports/, ten umí vypsat, jaké prográmky se připojují k Internetu. Budeš překvapen co všechno se může snažit připojovat k Internetu.

Pokud ani tohle nezabere, je možné použít analyzer HijackThis http://www.trendsecure.com/portal/en-US/threat_anal ytics/hijackthis.php - spustíš ho, vygeneruješ log a ten pošleš na nějaké fórum specializované na podobné problémy (Např: ;-) http://forum.zive.cz/viewtopic.php?p=1050357), popíšeš problém a tam by ti měli být schopni pomoct.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny