Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno MX Player Pro - jak, u všech jezevců, "normálně" otevřít video?

Netusim co to je:

///_78EF-C7C7
K pochopeni problemu je treba vysvetlit, jak funguje adresarova struktura na linuxu.

Na Windows mas C:, D: atd. Flashka se ti pripoji treba E:, cimz je to jasne.

Na linuxu mas koren / a v nem jsou slozky a v nekterych slozkach mohou byt pripojene dalsi oddily a disky. Takze napriklad /media/cdrom nebo /mnt/externi_disk a na Androidu /storage/extsdcard nebo /storage/usbflash.

To co se ti zobrazuje, bude nejaky zastupce nekam, ovsem otazka je, kam se vyrobce telefonu rozhodl po pripojeni flashky ji namountovat a to muze byt zcela libovolne kamkoli. Jestlize to neni v /storage/..., tak proste to je jinde proste nekde, kde to urcite nikdo hledat nebude.

On je tento problem i na linuxu, ze se takoveto nesmysly dejou, je to v rezii vyrobce distribuce linuxu nebo v tomto pripade vyrobce firmwaru telefonu.

Podivej se do nastaveni telefonu do uloziste, mela by tam byt primountovana sdkarta, pokud ji mas a mela by tam byt namountovana i flashka, s trochou stesti by mohlo byt videt kde sakra je.

Zkus se podivat do "/" v Total Commanderu, jestli tam nebude treba /mnt nebo neco jineho povedomeho, kde by to mohlo byt.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny