Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Při odhlášení se z Firefoxu zmizí ikona a již se nejde znovu přihlásit - opětovný dotaz problém neby

Ty si nedáš pokoj. Do W10 1703 žiaden NOD ani Eset či ostatný šmejd z radov AV. ale ani čističe od tretích výrobcov nepatrí.

(Osobne čistím, defragmentujem, komprimujem Registre W10, ale výhradne po inovácii z W7 / W8.1 plateným nástrojom zn.: Registry First Aid Platinum 10.2. Jedine po takejto inovácii zostane bordel v podobe cca 5-tisíc hluchých kľúčov s voľným miestom v Registroch niekedy aj viac ako 10%)

Tebe stačí Defender, ak je nonstop spustený na pozadí.

Všetko ostatné korektne vykop zo systému lebo si OS dobrovoľne ničíš. Však desina ide ako raketa, okná skáču bleskove, nežerie systémové prostriedky, samotný kernel je bezpečný aj bez Defender. Totižto ani NOD a Eset nestíha korigovať rýchle zmeny vo vývoji desiny, vývojári AV sú o krok pozadu.

Desina 1703 má v sebe okrem klasiky Cleaner, myšou klik na oddiel C:\, aj vlastný nástroj na čistenie v Nastavení v prípade, ak klikneš na diskové oddiely. (Je to bonus, "tzv. príprcok" zo strany vývojárov MS). Musíš si to nájsť.

-------
Dal by som ti svoj hotový skript k čisteniu desiny, ale si lama, tak na fest hĺbkové čistenie použi vydareného, klikacieho čiňana zn.: Dism++ (použi options - expertmode, zaklikaj všetko v políčkach. Ak nevyužívaš Apps, obsahuje nástroj na ich odinštalovanie).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny