Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prepnutie pesničky

Jdi se léčit. Koukám, že na Slováči je asi vedro, což? Má to dopad na tvé choré myšlení a prezentování se zde. Priateľka tě drží zkrátka a léčíš si své komplexy zde, nebo co?
Není jediné téma s tvou přítomností, abys nereagoval jak asertivní hňup. Zajímalo by mě jedno jediné téma za celou existenci této poradny, kdy si kterémukoliv tazateli poradil k vyřešení jeho problému. Místo toho si tu neustále mastíš ego svým king projevem.

Nepopírám, že někteří tazatelé se prostě neumí hned napoprvé vyjádřit správně a vystihnout svůj problém dle popisu, který je zde v návodu. Ale přesto se jim to nechá sdělit i normálně. Lidi jako jsi ty beru jako ostudu téhle poradny, za chvilku si můžeš podat ruku s titanikem a spol.

Zajímalo by mě, co si tak představuješ, že ty tvé plivance tazatelům přinesou. Neustále se jen odkazuješ na jejich inteligenci, jejich tupou neznalost, na zapojení vlastního mozku, ale abys jednou inteligentně a adekvátně něco přínosného poradil, to se u tebe ještě nekonalo. Zamysli se nad svou existencí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny