Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hláška Bios Reporting Failed

Mám OS Win 10, notebook značky ASUS ... Po zapnutí notebooku se mi na ploše začalo objevovat okýnko USBChargerPlus a hláška BIOS Reporting Failed. GetChargeIcStatus returns false. Má s tímhle někdo, prosím, zkušenosti?? Jsem naprostý amatér, co se týče PC, takže nemám nejmenší tušení, co dělat. :(

Předmět Autor Datum
je to práce nějakého ovladače / služby / programu v "po spuštění". typ notebuku chybí. (tak startuje…
lední brtník 10.07.2017 22:51
lední brtník
Skusil uz niekto tie windows restartovat? Hned po restarte to nieco pise? (pozn.: vypnut a zapnut ni…
MM.. 11.07.2017 07:39
MM..
Hned po restartu to nepíše nic, prostě se to normálně zapne, objeví se logo, načte se můj profil, za…
Michaela55 11.07.2017 14:04
Michaela55
Tak ten windows skus obnovit na vyrobny stav je to popisane v navode, a ked to pomoze tak potom tam…
MM.. 12.07.2017 10:32
MM..
.. obonva sa robi bud v programe asus recovery alebo po restarte klavesa F9 u asus. Volil by som kom…
MM.. 12.07.2017 12:59
MM..
Alebo odinstaluj aplikaciu USBChargerPlus, ked je v ovl.panely-programy. Potom nebude nic vyskakovat… poslední
MM.. 12.07.2017 13:01
MM..

Skusil uz niekto tie windows restartovat? Hned po restarte to nieco pise? (pozn.: vypnut a zapnut nie je ziadne vypnut a zapnut, len ta microsoft ojebuje).
Su tam nainstalene nejake antiprogramy alebo cistice alebo ine podobne znefunkcnovace? Ak ano tak skusit odinstalit. Niekto updatoval nejake ovladace niecoho na nejake nespravne?
Inac potom este odpojit baterku aj nabijacku na minutu, a do biosu defaults a save&exit.

Hned po restartu to nepíše nic, prostě se to normálně zapne, objeví se logo, načte se můj profil, zadám heslo a objeví se plocha a pak tady to okýnko. Čistič mám CCleaner. Baterku mám zespodu přidělanou šroubkama, asi ji budu muset odšroubovat. Tu část "biosu defaults a save&exit" moc nechápu, můžeš mi to, prosím, objasnit? Jak říkám, jsem vážně antitalent přes počítače. :D

Tak ten windows skus obnovit na vyrobny stav je to popisane v navode, a ked to pomoze tak potom tam uz NIKDY neinstaluj a nespustaj ZIADNE cistice ani nic podobne.
Nemusis to srubovat, nesahaj na to mechanicky, mozes robit najprv ine veci, napr. co pisal brtnik. Na reset EC byva aj dierka, u asusu neviem. Ta rada bola pre experta ked uz skusilvsetko ostatne a nepomohlo to ako posledna vec pred opravou za 10tisic.

.. obonva sa robi bud v programe asus recovery alebo po restarte klavesa F9 u asus. Volil by som kompletnu obnovu s prepisanim vsetkeho, predtym si odzalohovat svoje data. Ked to nepomoze tak je potom jasne ze zavada je v HW.

Do biosu sa leze cez Del alebo F2 po restarte, load defaults a save&exit su polozky v nom (na poslednej stranke, na zmenu stranky mackat sipku doprava)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru