Předmět Autor Datum
Ano. Nabootuješ z originálního media, odstraníš oddíly, vytvoříš nové a nainstaluješ...
Lukas1982 13.07.2017 02:36
Lukas1982
Uzrejmi si pojmy, Pirátska verzia ISO SHA1 W10 neexistuje. Nelegálna licencia tiež. W10 je možné ak…
Nuda 13.07.2017 07:09
Nuda
V žádném případě postup "nuda" Ta upirátěná verze může být cinknutá. Normálně vlož bootovací médium,…
kozakl 13.07.2017 07:33
kozakl
Zase mudrlant. Píšem SHA1, teda kontrolný súčet inštalovaného systému musí súhlasiť, ak mu predajca…
Nuda 13.07.2017 07:47
Nuda
Original by bez aktivacie moc nefungovala. Preto to MOZE byt upravene virom (krekom). Nikto by nejac…
MM.. 13.07.2017 08:17
MM..
Kdyby mu predajca doložil k mašině originálnu verziu,tak by asi nepirátil. Za formátováním si stojím…
kozakl 13.07.2017 08:36
kozakl
ok... poslední
danikr 13.07.2017 13:41
danikr

Uzrejmi si pojmy,

Pirátska verzia ISO SHA1 W10 neexistuje. Nelegálna licencia tiež. W10 je možné aktivovať cestou vhodného KMS-net aktivátora čo je v rozpore s internými predpismi MS, ale nie je toto riešenie nelegálne, teda nie je v rozpore s právnymi predpismi krajín EÚ.

Tebe stačí zadať do súčasnej W10 platný licenčný kľúč v prípade, ak je určený k verzii a edícii nainštalovanej na mašine. Servery MS ho verifikujú a akceptujú. Na základe tvojho ID HW si túto platnú licenciu zaevidujú do budúcnosti. Ak preinštaluješ načisto odznovu legalizovanú desinu nemusíš zadávať licenciu do políčiek ako to bolo v predošlých verziách Windows.

V žádném případě postup "nuda" Ta upirátěná verze může být cinknutá. Normálně vlož bootovací médium,v dalším postupu vyber disk pro instalaci,zadej formátovat (jednoznačně) a dál klasická instalace s ručním výběrem zabezpečení.

Zase mudrlant. Píšem SHA1, teda kontrolný súčet inštalovaného systému musí súhlasiť, ak mu predajca doložil inštalačku k mašine.

Cinknutá W10 znemená čo? Na ulozto sa niekto nudil a napasoval do ním upravenej desiny keylogger či nástroj na dolovanie? Pche-che, kde žiješ.

Forenzne sa takýto nekalý zásah dá pri uspatom systéme ľahko zistiť, odhaliť, prípadne "cobydup" vyliečiť. Stačí k tomu nejaký AV typu SysRescue, Dr.Web live cd, apod.

Silne pochybujem, že si dal pri desine niekto takúto námahu, lebo Defender by s istotou začal po čase alebo po prvej záplate jančiť, ako divý. Defender tvorí mocnú kontrolu dát a zároveň nahrádza AV tretích výrobcov zo strany MS pri vymakanej desine.

Original by bez aktivacie moc nefungovala. Preto to MOZE byt upravene virom (krekom). Nikto by nejacal, to by najprv tie av museli tu vec poznat. Odkial to instaloval a co si tam uz nacpal za sracky vie len on. Podla toho nech sa zariadi. (ked si mysli ze to ma ciste tak ano staci zmenit cislo a reaktivovat. Ja by som to ale sformatoval)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru