Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Špatný kabel a propojení?

Ahoj, omlouvám se předem, pokud jsem ve špatné sekci nebo rovnou i ve špatném foru, ale má to nějakou souvislost s počítačem jako takovým, takže to zkusím a poprosím o pomoc či radu.

Koupil jsem si televizi a k ní i HDMI, abych se mohl dívat na filmy a seriály, popřípadě hrát i hry na telce z gauče. Problém je v tom, že když propojím televizi s počítačem přes HDMI tak má takovou jinačí grafiku, takovou méně barevnější a není moc ostrá. Nevíte, čím by to mohlo být? Je to koukatelné, dá se na to dívat, ale nemá to takovou kvalitu obrazu jako monitor u počítače.

Zkoušel jsem tedy místo místo videa na Youtube přes HDMI to video pustit přímo v televizi přes aplikaci Youtube a obraz byl najednou takový jaký je na monitoru počítače a jaký má být. To samé i když jsem si film nahrál do televize, tak se změnila celková kvalita k lepšímu.

Myslíte, že to je chyba HDMIčka, že bych měl koupit drazší a nebo že prostě stejnou kvalitu jakou má PC do televize nedostanu? Děkuji všem za rady, už nevím co s tím dál.

Televize - https://www.czc.cz/lg-58uh635v-146cm/188577/produk t
HDMI - https://www.czc.cz/premiumcord-hdmi-a-hdmi-mini-c- 1m/143489/produkt?gclid=Cj0KCQjwnazLBRDxARIsAECdau shMzdWS0Y04jF3Tt3UiAh4-L2hf_Mb_-9beiXnykCMT4BYR-da XdAaAl_vEALw_wcB&dclid=CL6YwdTmjdUCFR69dwodI_EFyg

Pokud ano tak jaké HDMI by jste mi doporučili?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny