Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tvrzená skla pro mobily

Zdravím,

jaký máte názor na tvrzená skla pro telefon, používáte nebo ne a jaký jsou podle vás nejlepší? JÁ používám na můj iphone nějaké za 900, ale asi to nebude hitparáda. Poslední dobou jsou skla prostě jen na samotný displej, kraje vám už nepohlídá. A když jsou různé ty 3d skla, tak to máte i kraje, ale nemůžete mít zadní obal, jinak vám to z krajů vytlačí. Myslím, že je to dobrej byznys, kdyby výrobci dávali už tvrzená skla normálně dovnitř, bylo by to super, nějaké tam určitě je, ale asi ne ty standardní. Co si vzpomínám, kdysi byly telefony a žádná skla a všichni žili a byli šťastný. I Já měl ze začátku dotykový mobil nějaký první a žádná skla. Telefon někdy i spadl a byl v pohodě. To už je ale dávno. Teď všude dělají droptesty a lidi stresují, co se jim s telefonem může stát a ani bez skla nespí.
Zmena predmetu, pôvodne: Tvrzená skla pro modily (los)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
iPhone nosim porad v kapse a nosim ho jenom v krytu ve tvaru vany. Tj obrazovka se celou dobu "brous… poslední
vopicak 17.07.2017 23:44
vopicak

iPhone nosim porad v kapse a nosim ho jenom v krytu ve tvaru vany. Tj obrazovka se celou dobu "brousi" o kapsu. Sice pisou ze 6S ma nejake ochranne sklo, ale neresim, koupil jsem z eBay asi za 3$ 3 ochranny skla a zatim jsem po roce spotreboval jenom jedno (tj asi ok).
Neverim ze kdyz mobil spadne tak ze by melo prasknou to sklo a ne digitizer, nicmene na ochranu proti poskrabani je to imho dostacujici. A za ty prachy... :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru