Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ps4 nebo upgrade PC?

Ono by to tak v podstatě mělo i být
Nemelo, je to moznost, ale rozhodne ne, ze by to bylo nejak preferovane.

---

Co se tyka dotazu tazatele, tak buh vi, jestli mezitim nebude PS5 a GTA6 treba vubec na PS4 nebude. Stejne jako se upgraduje pocitac, tak pokud chteji hrat uzivatele nove hry, tak musi upgradovat konzole, asi je tam ta doba do upgradu delsi, ale je tam.

Vyhodu Playstationu vidim v tom, ze na nej vychazeji exkluzivni tituly, takze uz z toho duvodu voli nekteri hraci PS. Na Xboxu moc exkluzivni hry nejsou a nebudou, takze tam je to ciste o krabickach, jak si to uzivatel doma rozmysli, ze by to chtel.

Ja treba nedam dopustit na PC a konzoli bych nikdy nekoupil. V pripade tazatele tam ale vidim problem, ze zvazovany upgrade je SSD+GTX1050Ti. Nevim, jak velke SSD, ale minimalne by melo mit 500GB ne-li vic a to neni nic levneho. Graficka karta pro nove hry v 1080p by mela byt GTX1060/6 a teda bude tazatel hodne nad limitem, za co proda PS4. Tudiz v tazatelove uvaze nevidim reseni a na jeho miste bych silne zvazil zatim zustat na PS4 a zacit setrit, aby do budoucna byly penize na novou konzoli nebo poradny upgrade pocitace.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny