Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno ilegální či nelegální crack, cd-key - jaké jsou důsledky?

Neboj, s klidem muzes nahodit neco od techto skupin, je to provereny milionama uzivatelu. :-)

P.S. S warez hrama jsem skoncoval, ono tam jsou pak casto problemy, ze crack funguje jen do prvniho updatu hry nebo nekdy hra neni stabilni a pada a spousta dalsich veci, ktery si myslim nestoji za to, ale nejakych backdooru netreba se obavat.

Jinak jsem treba zkousel KMSPico na Windows 10 a nainstaluje se ti backdoor, i jsem nekde cetl, ze to pouzivaji na botnet, ale je to v podstate volitelny a jde to odinstalovat, na samotny KMS overovani licence to neni navazany.

Proste kdo nechce platit, tak se i relativne bezpecne da, ale samozrejme fer to neni.

Ja mam jenom jeden program pro spravu monitoru, kterej je teda free, ale pres keygen jsem z nej udelal Pro verzi s vice funkcema. Zatim mi to staci, mozna ho casem koupim. Chci tim rict, ze dneska se da pro domaciho uzivatele uplne v pohode zit bez placeni a cestne, protoze je spousta kvalitniho open-source nebo jen proste free pro nekomercni ucely softwaru.

Jinak zase key generator jde spustit relativne bezpecne pres sandbox. Asi takhle, pokud chce keygenerator admin prava, je tam stopro backdoor, v ostatnich pripadech to tak horky nebude, ale samozrejme kazdej je zodpovednej sam za sebe a musi si sam zvazit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny