Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno ilegální či nelegální crack, cd-key - jaké jsou důsledky?

Vzdyt jsem ale nejmenoval, co to je za program, tudiz nikdo nevi, kterej keygen a na co je bezpecnej.

A treba jak jsem psal o tom popularnim KMSPico, tak tam proste backdoor je, takze naopak ikdyz to jde odinstalovat pro BFU varovani to nepouzivat a radeji si Win10 koupit. Vzhledem k legalite druhotnych licenci se daji sehnat levne.

Ja treba mam vyzkousenej i jinej Windows aktivator, kterej je cistej a nikde tu nedavam jeho nazev ani o nem nepisu, protoze nikomu nehodlam davat navod, to at si kazdy poresi sam. Ale treba jsem mel pocitac s Windows a na nem nainstalovanou jeste jednu kopii Windows pres Virtualbox a tam jsem musel pouzit ten aktivator, protoze to neslo jinak legalne a nehodlam platit Microsoftu dvakrat za neco co pouzivam zaroven jednou na jednom pocitaci. Nicmene momentalne uz virtualni prostredi nepouzivam, takze ani v tom nic neporusuju, ale kdybych se rozhodl to zase pouzivat, tak to znovu budu klidne pres ten aktivator, protoze vsechno placeni ma svy meze a je rozdil cestne zaplatit za neco co je mi k uzitku a nechat se okradat Microsoftem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny