Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zálohy

Nejaka neznama stranka moze robit co chce, aj nastavit si timeout a potom zobrazit nieco ine, vir ti nebude klikat na stranku.
Tiez nechapem preco by vypinal zjistovani siti, tam sa nezadavaju ziadne hesla. Mohol sa ti resetnut router apod. alebo si sa pripojil inde a dany router mas vo Win nastaveny ako verejnu siet.
Vo filme sa zvycajne nevyskytuju viry, ptz exploit by fungoval zvycajne asi len na 1 prehravac, a aj to by v tom prehravaci najprv museli byt nejake bezpecnostne diery.
Treba si skontrolovat priponu ci ten "film" nahodou neni nieco spustitelne. Alebo nakazit sa mozes ak na webe stiahnes nieco spustitelne co ma udajne pomoct ten film stiahnut alebo prehrat, tak to je vir. Ne film. Alebo ak stranka exploitne prehliadac.
Cloudu je uplne fuk ci tam nahravas zavirene data alebo ne, cloud si ich nebude spustat a uz vobec ne na windows.
Moznost odhalit to je vtedy ked to aktivne hlada clovek s expertnymi znalostami, studuje si log napr. aj z hijackthis a kotroluje kazdu jednu vec, apod. A ani on to nemusi odhalit ptz windows je sto ton bordelu jak dnes uz vacsina sw.
Takmer istotu (a ani to neni uplna istota) mozes mat len ak nainstalis Win nacisto nabootovanim z cisteho original media a zrusenim vsetkych oddielov v prik.riadku v diskpart (list disk, select disk cislo, clean, exit) a nova instalacia a ovladace. A nasledne si overis v ipconfig -all ze je v routeri spravny DNS tvojho providera. A potom po datovych diskoch neklikas blbym pruzkumnikom ale napr. v TC kde vidis aj pripony (a treba mat vypnute nahlady, tusim v najnovsom to je default na enabled asi uz zas ludom jebe) a davas pozor aby si nespustil nejaky .lnk alebo autorun, a ani nic spustitelne. V TC vpodtste neklikas na nic, a enter len na zlozke ktore su tam jasne odlisene ako <DIR>
A vseobecne ak nespustas na PC nejake ilegalne veci tak je riziko nejakej nakazy extremne nizke. Tak nespustaj ilegalne veci a nemusis riesit potom taketo problemy.
BTW. data si odzalohuj na externy disk, tam nemusis zadavat ziadne hesla.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny