Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vytvořit "nová" tlačítka na klávesnici?

Zdravíčko, pořídil jsem si programovatelnou klávesnici Razer Tartarus Chroma a potřeboval bych, abych na té klávesnici vytvořil nová tlačítko nebo jak to nazvat. Prostě na obyčejné klávesnici mám málo tlačítek na programování a proto jsem si myslel, že když si objednám tuto klávesnici s dalšími 25 tlačítky, tak že ty tlačítka budou mít své vlastní speciální znaky, které si naprogramuji a které nebudou zasahovat do normální klávesnice, ale zjistil jsem, že tato klávesnice píše klasický písmena jako jsou třeba "qwertasdfxc".

Takže bych potřeboval poradit co s tím? Ano Razer Synapse jsem si stáhnul a dostal jsem se k tomu, že mohu ta tlačítka naprogramovat na jakákoliv jiná tlačítka, ale jde prostě o to, že já nechci programovat tlačítka, které se nachází na mé normální klávesnici, ale chtěl bych vytvořit nová tlačítka. Otázka však je zda to je vůbec možné. Měl za to, že to takhle normálně funguje, takže teď nevím zda se to tedy dá a nebo ne, takže díky všem za každou radu.

Předmět Autor Datum
Tato klávesnice je progamovatelná. Co ti brání vytvořit si profil pro Windows (předpokládám, že to t…
touchwood 31.07.2017 14:14
touchwood
Snažím se na internetu najít nějaké návody jak to udělat, ale vůbec nic nemůžu najít. Mohl bys mi pr…
Henkys 31.07.2017 14:46
Henkys
Jake "hodnoty"?
MM.. 31.07.2017 16:51
MM..
Z klavesnice nejdu ziadne pismena ani ascii kody, ale kody klaves, preto mozes urobit len to ze nove…
MM.. 31.07.2017 15:21
MM..
Program HotkeyP, umožňuje přemapovat klávesy. Bez záruky, nezkoušel jsem. poslední
Prasak 31.07.2017 20:01
Prasak

Tato klávesnice je progamovatelná. Co ti brání vytvořit si profil pro Windows (předpokládám, že to ten SW umí) a v něm si nadefinovat pro tato tlačítka jiné hodnoty/funkce? Pokud jsi měl na mysli, že se zároveň přemapuje i "velká" klávesnice, tak to je problém Razeru, jak (blbě) má naprganou aplikaci. Bohužel všechny "herní" HW komponenty stojí v poslední době na barevných LED diodách podsvícení, ale kvalita šla rapidně dolů.

Z klavesnice nejdu ziadne pismena ani ascii kody, ale kody klaves, preto mozes urobit len to ze nove klavesy (ktore nemaju ziaden kod klavesy lebo normalne neexistuju) budu emulovat nejake ine klavesy, trebars aj v kombinacii so Shift alebo Alt apod. a pochybujem ze si tam niekde mozes nastavovat nejake ascii kody.

Dalsia moznost je nainstalit si nejaky SW od vyrobcu (ak existuje) ktory bude spustat nejake programy alebo nieco pri urcitych klavesach.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru