Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pár dotazů k nové sestavě

ať už po finanční stránce nebo po stránce spolehlivosti, koupit komponenty
Vetsinou je jiz postavena sestava drazsi nebo doplnena o nejakou smeckovou komponentu, nemusi to platit vzdy, ale: Pokud to umis a chces mit absolutni jistotu, postav si to sam. Nesveril bych stavbu sveho PC nekomu jinemu, nevidim k tomu duvod.

na podzim mám v plánu velký upgrade PC
Tak se ozvi na podzim az to budes stavet. Proc to chces resit ted, kdyz je to irelevantni? Buh vi, co bude na podzim.

Idealne si na podzim sestav virtualne treba v te Alze nejakou sestavu, ktera by se ti pozdavala jako dobra a my ti tu napiseme, co z toho je OK a co bys mel vymenit a pripadne dame nejake navrhy. Je vzdy dobre, kdyz tazatel umi vyvinout vlastni iniciativu a pouze si to necha schvalit, jestli nekde neudelal chybu.

Zdroj ber idealne Gold a kvalitni znacku, Seasonic je rozhodne jednou z moznosti, zadne lepsi nebo horsi pro herni PC neexistuje.

Procesor je RyZen 1800X dobra volba. Na trh maji prijit Core i9 na platforme Skylake-X ale to pro hry vhodne neni. Na hry je momentalne nejlepsi Core i7-7700K a nekdy behem podzimu az zimy by mel prijit Core i7-8700K, ktery uz bude 6ti jadrovy a pravdepodobne bude perfektne zvladat i 4K a VR.

Ano, na 4K a VR jedinne GTX1080Ti, ale nekdy snad v zime maji prijit nove grafiky Volta, bude zalezet kdy prijdou a jake budou, trebna vyjdou driv nez zacnes stavet a jeste to zmenis.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny