Předmět Autor Datum
Ja by som zobral OnePlus 5. Je o dosť lacnejší (ušetríte), má viac výkonu než oba spomenuté smartfón…
Ktorý 06.08.2017 13:00
Ktorý
Nejhorsi je ZS. Edit: To fakt neumis srovnat podle parametru sam? https://www.mobilmania.cz/apple-…
RedMaX 06.08.2017 13:01
RedMaX
Šak sa treba pochváliť ostatným :D Edit: Pokiaľ máš SGS7 alebo IP6 tak upgrade na SGS8 alebo IP7 za…
Ktorý 06.08.2017 13:07
Ktorý
Urcite iphone 7 plus nez zasekany android
AresSvk 07.08.2017 07:16
AresSvk
Koupil jsem si před měsícem OnePlus 5 a nemůžu říct, že by byl nějak zasekaný (8GB RAM + Snapdragon…
Grille 07.08.2017 12:00
Grille
Ovšem, že se 1+5 nebude hned sekat. :-) Je to kvůli tomu, že mobily s Androidem se začnou sekat až č…
flagman 07.08.2017 17:03
flagman
mobily s Androidem se začnou sekat až časem To bych zase úplně netvrdil. Je dost pochopitelný, že a… poslední
Grille 08.08.2017 10:41
Grille
Povedal odborník zvaný shepple...
looool 07.08.2017 14:08
looool
Že zasekaný android :D To si asi držal v rukách XYZ starý Galaxy S2 alebo Xiaomi MI2. Dnešné android…
looool 07.08.2017 14:10
looool
Tomu musím oponovat. Výkonově sice ano, ovšem musí se mluvit o vlajkových lodích (a i tyto vlajkové…
flagman 07.08.2017 16:56
flagman
Ty mobily jsou oba jiny..oba maj jinej OS atd...musis si je jit sam vyzkouset. Ja sam mam S8 a jsem…
Hasek 07.08.2017 18:28
Hasek

Ja by som zobral OnePlus 5. Je o dosť lacnejší (ušetríte), má viac výkonu než oba spomenuté smartfóny vyššie. Za ušetrené peniaze môžete potom kúpiť Vašej polovičke niečo pekné. :) S OnePlusom neurobíte žiadnu chybu.

Šak sa treba pochváliť ostatným :D

Edit: Pokiaľ máš SGS7 alebo IP6 tak upgrade na SGS8 alebo IP7 zabudni. Neponúkajú nič prevratné. SGS8 a IP7 je skôr taký marketingový ťah na vyberanie €€€ od ľudí. Keď chceš niečo od samsungu, tak si počkaj na Note8 a keď Iphone tak na Iphone 8.

(Onedlho bude aj predstavenie LG V30, bude to pekné delo, oplatí sa počkať a zvážiť kúpu)

Koupil jsem si před měsícem OnePlus 5 a nemůžu říct, že by byl nějak zasekaný (8GB RAM + Snapdragon 835). Má lepší foták (vyzkoušeno, měl jsem 7 Plus půjčený a na fotkách má iPhone vybledlé barvy a rozsáhlý šum v méně osvětlených prostorech). Navíc v balení OnePlusu jsem našel 4A 5V nabíječku (za půl hodiny z 0% na 60%) oproti Apple 1A 5V kde trvá telefon nabít přes tři hodiny... Jo a taky nutno podotknout, že na Heuréce stojí 128 GB verze iPhonu skoro 22 klacků oproti necelým patnácti na straně OnePlus.

Ovšem, že se 1+5 nebude hned sekat. :-) Je to kvůli tomu, že mobily s Androidem se začnou sekat až časem, protože ty aplikace a samotný systém se chová jako by se sám zabíjel (jinak se to popsat asi nedá). 1+5 je pěkný mobil, ale fotky mi přijdou podobné jako ty od SG8.
K té nabíječce, takovou 4A nabíječku bych v základu u iPhone hned bral, ale bohužel. Ovšem je tady možnost si sehnat lepší nabíječky - od Belkinu či rovnou iPadu. :-) Je to sice těžké k sehnání, ale dá se - pokud již někdo chce koupit iPhone nebo jeden produkt, tak se očekává, že si koupí minimálně ještě jeden.
A ta cena...
No, ta se nedá omluvit, ale za to může prostě marketing, "prémiovost os" a další faktory, které jsou zbytečné rozebírat. :-)
PS: Jak se říká. Kdo chce, tak si špínu vždy najde. Kdo na to nemá, ať nekupuje (viz Vertu - na ně nikdo nenadává a to to byly ještě horší telefony za velké peníze).

mobily s Androidem se začnou sekat až časem

To bych zase úplně netvrdil. Je dost pochopitelný, že aktualizace aplikací či systému, které přinášejí nové funkce, začnou telefonu přitěžovat. Zrovna moje 4 roky starýho Lenovo A820, který má holý Android bez jakékoliv nadstavby a základní aplikace, se s žádným sekáním nepotýká. Kdybych tam hodil nejnovější aktualizaci tak samozřejmě plynulost bude horší. Stejně tak jako kdybych hodil iOS 10 na iPhone 5, což je mnohdy nutnost (alespoň iOS 8.1), protože spousta aplikací už na iOS 6 nevychází a přímo z iTunes si na iOS 6 například takový FB Messenger nestáhneš (dobře, dnešní Messenger bych tam raději ani nestahoval), ale třeba Messenger Lite funguje i na pravěkým Androidu 2.3 takže tady bych naopak Android oproti iOS vyzdvihl.

1+5 je pěkný mobil, ale fotky mi přijdou podobné jako ty od SG8

Spíš bych řekl, že S8 má lepší fotky ze všech tří telefonů.

Ovšem je tady možnost si sehnat lepší nabíječky...

Je, ale je též nutno zmínit, že nejnovější 7 Plus je stejně schopné brát maximálně 1.76A. Je to velký rozdíl, ale v podstatě na dnešní poměry je to stále dost slabé.

A ta cena...

Souhlas.

Tomu musím oponovat. Výkonově sice ano, ovšem musí se mluvit o vlajkových lodích (a i tyto vlajkové lodě mají problém s mobilem střední třídy - iPhone SE). Když se zaměříme na odladěnost a multitasking, tak jsou mobily od Apple daleko lepší. Zkoušel jsem to např. u iPhone 7 v porovnání s SG8. Ať se to komukoliv nelíbí, tak iOS je pořád (nej)lepší systém na mobil, který lze sehnat a to už vůbec nezmiňuji podporu. :-)

Ty mobily jsou oba jiny..oba maj jinej OS atd...musis si je jit sam vyzkouset.
Ja sam mam S8 a jsem spokojenej.
iPhone ma o neco rychlejsi system ale je zavrenej a to pro mne neni :) Musis si vybrat co chces a co na tom telefonu chces delat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru