Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr ip kamery

Hele, klasický inteligentnější bytový zloděj je dnes už skoro vymřelý druh a tito se specializují na tipy, kde můžou ukrást fakt hodně (tj. milionářské domečky). Dnes chodí loupit do běžných bytů jen smažky a trubky s IQ houpacího koně, absolventi speciálek. Těm je to buď jedno, že je máš nahrané, nebo to vůbec nechápou. Zloděj se taky může domnívat, že kamera je atrapa. Prostě nečekej, že když ti rozlomí zámek, nebo vykopne dveře, tak že jej pohled na kameru vystraší a on uteče.

Detektory pohybu jsou krásná věc. Ale chápeš, že ti na mobil bude chodit i echo když půjdeš na WC, nebo ještě hůře, když bude chtít tvůj čokl vyvenčit?

Mohl bych tě zásobit historkami, jak zloději vybrali dům napojený na PCO, protože si předem pomocí opakovaných planých poplachů zjistili, jak dlouho trvá šerifům dojet na místo. Ta kamera (umístěná vevnitř bytu) má pro tebe jediný význam - pokud bude kvalitní a ty budeš mít štěstí, bude na záznamu někde v cloudu ksicht zloděje. Za předpokladu, že předem nepřeruší dodávku energií, aby např. vyřadili laciné domácí EZS bez bateriové zálohy a/nebo znemožnili odeslání informací o alarmu přes internet.

Kamera přede dveřmi má naopak ještě funkci odstrašení plus je to lákadlo - kdo má kameru, chce něco cenného chránit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny