Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr ip kamery

Právě, pokud to nebude zveřejňovat, tak si může ve svém soukromí nahrávat co chce. Na letištích, v obchodech, v bankách, na silnicích i na ulicích se čile nahrává a nikdo si žádný souhlas od nahrávaných nevyžádal. A je při tom celkem fuk i to, jestli o tom nahrávaní ví nebo neví.
Tazateli, pokud to myslí s kamerovým systémem vážně, bych také doporučil pořídit ke kameře i rekordér. Software kamer je vesměs dost omezený, ale v rekordérech se nechá nastavit vše potřebné o čem tazatel uvažuje a ještě mnohem víc. I když požadavky které uvádí moc nenasvědčují na plnohodnotný bezpečnostní systém a zvládne to asi i většina kamer jen správným nastavením zón, period záznamu a ukládáním na server.
Rekordér ale poskytuje mimo bezpečného úložiště(odpovídající jeho umístění, třeba v trezoru), vysoké konektivity, komfortnější práce se záznamem, větší paměti, umožňující záznam zpětně před zaznamenáním události, např. i vstupy a reléové výstupy, umožňující HW propojení s jinými systémy. Třeba propojení s alarmem, nebo nakonfigurování systému po vzoru alarmu v autě. Zmáčknu tlačítko dálkového ovládání a kamera začne reagovat na pohyb, přijdu domu, zmáčknu tlačítko a systém se deaktivuje. Jednoduché, komfortní a funkční.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny