Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nová verzia poradne (hlasenie chyb)

Doložím to obrázkami z dnešného dňa 02.09.2017o 13:30 hod

1. Odkaz "Navštívené" https://pc.poradna.net/?visited - na prvej strane je vypísaných 40 príspevkov do ktorých som sa dnes pozrel a medzi nimi sú aj príspevky do ktorých som aj prispel odpoveďou. Teda na prvej strane sú z tých 40 príspevkov iba 2 príspevky do ktorých som aj odpovedal.

[01navstivenelrfUn.jpg]

2. Pod odkazom ktorý vypíšem do adresného riadka interného prehliadača https://pc.poradna.net/?mine=roots&replies, ktorý mi v tejto poradni chýba vidím všetky príspevky do ktorých som prispieval. (nie sú tam žiadne navštívené príspevky do ktorých som neprispel odpoveďou) Na prvej strane mám 40 príspevkov od 9.6.2019 do 2.9.2017 do ktorých som prispel odpoveďou.

[02replies.jpg]

3. V položke "Moje" https://pc.poradna.net/?mine=roots mám iba jeden jediný príspevok z 24.5.2017 - je to príspevok ktorého som autorom

[03moje.jpg]

- myslím si že práve táto položka mal byť pod odkazom https://pc.poradna.net/?mine=roots&replies a nie ako je tomu teraz, teda https://pc.poradna.net/?mine=roots . Chýba tam na konci "&replies".

Záverom:
V 99% diskusných fór je odkaz na "Vaše príspevky". Kliknutím na túto položku sa dostanem do zoznamu príspevkov do ktorých som v tomto diskusnom fóre prispieval. Ani v jednom diskusnom fóre som za ostatných 20 rokov nenašiel položku "Navštívené". Podľa mňa je to zbytočná položka. Ak by sa v tejto poradni doplnila aj položka "Vaše príspevky" s odkazom https://pc.poradna.net/?mine=roots&replies , tak by som zas bol s touto poradňou spokojný ako tomu bolo za ostatné roky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny