Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nová verzia poradne (hlasenie chyb)

protože Moje by malo obsahovať Moje príspevky,... vždy to tak bolo, aj v minulej poradni! A nie nemusí sa to volať navštívené, môže sa to volať aj "moje odpovede" alebo "vlákna na ktoré som reagoval" alebo čo ja viem... ale v Moje by mali byť moje vlákna, tak jak to vždy bolo.!!!

Upravili sme záložku Moje tak, aby predvolene ukazovala príspevky vrátane odpovedí.

Dovidenia poradno. Inak myslím že veľa si tým vyriešil, teraz na miesto "moje odpovede" budú mať iný problém nájsť "moje vlákna". gratulujem.

Prečo by mali byť medzi navštívené príspevky presunuté len tie otázky, do ktorých prispel, ale už nie tie, ktoré založil?

Protože to dáva logiku? Moje vlákna sú moje vlákna, a nie navštívené vlákna a protože navštíviť vlastné vlákno... to je jak povedať "ísť na návštevu do svojho domu"... neznie ti to debilne? Naopak vlákna iných si len navštívil, nie sú tvoje, a preto tam slovo navštívené má čo robiť... a ešte preto lebo vlákna na ktoré si odpovedal si logicky musel aj navštíviť. A z logického hladiska by nehladala svoje odpovede mod zložkou kde majú byť iba vlákna ktoré sú moje (teda ktoré som založil),.. preto lebo v minulej poradni to bolo presne tak isto, a taktiež si na to navyklo pár tisícok lidí... ale kvôli jednemu tu zmätiete tých pár tisícok... prípadne ak tak to môžte rozdeliť aj do troch záložiek, nikoliv mať 3 kategórie v 2 zložkách... stále lepšie než to čo je teraz. (To už som v podstate navrhol to čo assam) a aj keď mi to prijde ako zbytočne vela zložiek, tak stále by to bolo lepšie než je to teraz.... lebo.... (už si doplň dôvody aké chceš, je ich plno).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny