Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nová verzia poradne (hlasenie chyb)

Vážení radcovia a návštevníci,

Dňa 12.8.2017 okolo 23:00 bude doména poradna.net, vrátane všetkých poradní, niekoľko hodín nedostupná. V tomto čase bude prebiehať nasadzovanie novej verzie, ktorá bude obsahovať viacero vylepšení. Tým hlavným vylepšením bude responzívny dizajn, vďaka ktorému si budete môcť naše stránky pohodlne čítať aj na mobilných zariadeniach. V rámci úprav dizajnu sme urobili aj zopár zmien, ktoré by mali prispieť k prehľadnejšiemu čítaniu príspevkov, napríklad aby bolo lepšie vidno, kto na koho reaguje, alebo aby ste si ľahšie všimli, či ide o niekoľko mesiacov/rokov starý príspevok. S novou verziou pribudne tiež zabezpečenie stránok pomocou HTTPS a takisto budeme prenášať menej informácií v cookies, takže napríklad zvýraznenie nových príspevkov sa už nebude líšiť podľa toho, na ktorom zariadení ste si práve otvorili naše stránky.

Okrem toho sa udejú zmeny, ktoré už nie sú tak viditeľné navonok, ale nie sú o nič menej dôležité. Kvalitnejšia infraštruktúra s plne virtualizovanými serverami nám umožní rýchlejšie reagovať v prípade problémov, ktoré sa môžu nečakane vyskytnúť. Vďaka tomu tiež budeme môcť vykonávať zálohovanie bez spomalenia, ktoré si dnes môžete všimnúť, pokiaľ nás navštevujete v nočných hodinách. Okrem toho tiež očakávame aj zlepšenie celkovej výkonnosti počas bežnej prevádzky.

Tieto zmeny nám umožnia ďalej zapracovať ďalšie vylepšenia, ktoré pre vás pripravujeme. V prípade, že si po nasadení novej verzie všimnete nejakú chybu, môžete nás na ňu upozorniť buď priamo v poradni alebo e-mailom. Za spätnú väzbu vopred ďakujeme.

V tomto vlakne nam mozete nahlasovat aj pripadne bugy, ktore unikli nasej pozornosti pri testovani. (fleg)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny