Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s routerem?

Zdravím, po dnešní ranní bouřce se vyskytl problém a to takový, že mi od té doby nejde internet.
Během bouřky internet vypadl, což by v mém případě nebylo nic neobvyklého, potom ale už nenaskočil.
Zkoušel jsem se podívat do nastavení routuru, jenže mě to tam nechtělo pustit pod loginem, který byl nastaven, dokonce ani všelijaké defaultní loginy od výrobce mého routeru mě tam nepustili, přesto jsem se rozhodl router restartovat do defaultního (továrního) nastavení. Ihned po tomto kroku jsem se dostal do konfigurace routeru (default login i pass políčka byli prazdné, což jsem předtím také zkoušel). Vše jsem nastavil podle smlouvy kterou mám s providerem, prostě vše bylo nastaveno tak jako před bouřkou. Po uložení zadaných hodnot jsem vše uložil a jakmila jsem vyjel z konfigurace routeru už mě to znovu nechtělo přihlásit zpět, stejný problém jako po bouřce, zadené ani defaultní loginy to nebralo.
Tento celý krok jsem udělal ještě jednou pro případ, kdybych někde udělal chybu (tovarni nast, konfigurace routeru), ale problém je zde furt.
Na mobilech a tabletu vidím SSID takovou, jakou jsem ji nastavil, ovšem na net se nedostanu ani tam, ikonka wifi je šedá místo klasické modré, přesto zařízení píše, že je Připojeno.
Zkusil jsem restart routeru (10s vyndat ze zásuvky a zpět, nepomohlo).
Teď nevím, jestli jen bouřka někde nepochroumala pár drátů a nebo je problém u mě.

router: Netis WF2411D
ISP: starnet.cz
OS: win10

Předem všem děkuji za jakekoliv rady a odpovědi.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny