Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem cz tracker a legálnost

On obecně používaný názor je ten, že stahování audia videa je pro vlastní potřebu legální.
I stahování programů je legální, například pokud máš na ně licenci.
Takže obecně by se dalo říct, že stahování z czt je legální.
Problém je v případě sdílení, odesílat je obecně nelegální v případě například audia, videa, programů, a to v případech, kdy to prostě jejich licence neumožňuje.
Takže je potřeba používat pro stahování torrentů programy nebo doplňky, které sdílení neumožňují, je jich ale velmi málo, například doplněk torrent tornado do firefoxu, ale je jeho používání je dost nepohodlné, navíc posílá na czt nepodporovaný název klienta. Nejvhodnější je tedy naprogramovat si vlastního torrent klienta, který neumožňuje sdílení, pokud to zvládneš.
Co se týče czt, jeho výhoda je ta, že je to privátní tracker a mají tam své ovečky postavené do latě, takže jim tam platí prachy a kvůli ratiu i se snaží hodně sdílet, takže je tam velký poměr seed/leech. Doporučuju nebýt vypatlaná hloupá ovečka, ale upload a seedbody si generovat ne nelegálním sdílením a uploadováním, ale umělým generováním trafiku, například za pomoci tohoto prográmku:
http://krakatoa.www3.cz/bittorent/seedbox.php
Klidně si díky tomuto prográmku můžete vygenerovat vrámci limitů kolik chcete seedbodů (czt má omezení na 1500 na den, což ale na permanentního membera bohatě stačí i několikrát) a kolik chcete uploadu. A přitom neodeslat jediný bajt dat z dat torrentu. A ještě tam budete za kinga, jaký máte hezký semafor, upload, ratio... a přitom to budou pro vás jen ochočené ovečky, od kterých budete sosat jak komáři.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny