Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zachránit smazané fotky?

1) okamžitě udělat zálohu/image (bitovou kopii) té karty nebo vnitřní paměti nebo co to bylo (a ještě radši vypálit získanou bitovou kopii na DVD/BD aby bylo k čemu se vrátit)
2) pracovat raději s tou image
přesný postup je na delší vysvětlování a záleží na software, který máte k dispozici. Mimochodem Recuva mi něco řiká a nevzpomínám si, že by mi pomohla, ani si nepamatuju .

Mě se osvědčil GetDataBack ( https://www.runtime.org/data-recovery-software.htm ), ale je otázkou, jestli Vám ty fotky stojí za 2500 korun, co ten program stojí (mám ho už několik let koupený a zachránil už toho mnoho). Ať tak či tak, zkuste si demo, to dělá všechno jako plná verze, jenom neobnovuje (můžete si zobrazit soubory, které vidí, ukáže vám snad i kousek souboru ale nezkopíruje vám ho).

Rozhodně nepoužívejte žádný program, který na kartu zapisuje (PhotoRec&DataRecovery), jedině to spouštět na kopii té image, pokud se Vám ji podaří připojit jako disk (v linuxu nic složitého, ve windows na to existují utility a windows10 to prý umí sám) nebo pokud ten program umí pracovat se souborem obrazu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny